- 5 Kasım 2017
- 21
- 7
- 6
- 33
- Konu Sahibi Gamzelimega
-
Bende nisanliyken 2015 de sağ yumurtalık tan kist aldirmistim kotu huyluydu kist çocuk olma olasılığı hic yok denilebilecek kadar düşüktü ama Rabbim 1 evlat verdi bana çok şükür şuan ise boyle bir durumum varken bor evlat sahibi daha olmak istiyorum yaradaninda mucizeleri ne inanirim ki oğlum zaten mucize banaBen polikistik overim, hicbir zaman duzenli regli olmadim 2 evladim var.
Dr gidin mutlaka.
Anladım ama maalesef gecen ay olmadım hicAnnem var mesela. 5 ay hiç adet görmediği olurmuş. Bir de 2 gün geciktiğini düşündüğünüze göre çok da düzensiz bir döngünüz yok sanırım.
Allah bağışların ☝☝evet var nerdeyse kendimi bildim bileli var.1 oglum var cok sukur insallah sizinde olur rahat olun.
Aminnn canım inşallah seninde gönlüne gore olanı verir rabbimSimdi burayida basar biri yanlis konu acmissin konunu tasitmak icin moderatore yazdim diye onlar gelmeden yorum yapayimhic gebe kalmadim ama umarim rabbim kucagini bos birakmaz
Her ay oluyorum canım gecen ay hic olmadım bu ayda geciyorher ay oluyorsan düzenlidir canım benim hep düzensizdir kafasına göre takılır bir iki gün Değil 15 gün atlar bazen bir ay atlar gördüğün üzre hamileyim
Pardon her ay olmuyorum dicektim :)Her ay oluyorum canım gecen ay hic olmadım bu ayda geciyor
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallahEvet ben varım.
Hayatım boyunca düzenli olmadı, ay bile atladığı olurdu.
Şıp diye de hamile kaldım hatta o kadar şıp ki, nasıl olduğunu anlamadık.
Adet düzensizliğim olduğu için de gebelik başlangıç tarihi çok zor belirlendi, sürekli tarih ilerlettik.
37 40 gün döngüsüne sabitlenip öyle hesaplandı.
Etti etti 1 de değil 2 tane peş peşe:)Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Merhaba ablam.Allah anali babali etsin.Bendede ayni sorun ama doktor yunurtaligin kalitesiz çatliyor dedi.Sen neler yapstin hamile kalmak icin lutfen yazabilir misin?Ben polikistik overim, hicbir zaman duzenli regli olmadim 2 evladim var.
Dr gidin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?