Adet duzensizligi ve gebelik dusuncesi

Gamzelimega

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
21
7
6
33
Merhabalar arkadaşlar benim adet duzensizligim var ve gebelik düşünüyorum bu ayda adetim gecikti normalde bugün adetimin 2. Günü olmalıydı ama olmadim ufak ufak bazı belirtilerde var ama gebelik için benim sormak istediğim adet düzensizliği olup ta gebe kalanlar varmı şimdiden cevaplariniz için tesekkur ederim...

Simdi burayida basar biri yanlis konu acmissin konunu tasitmak icin moderatore yazdim diye onlar gelmeden yorum yapayim hic gebe kalmadim ama umarim rabbim kucagini bos birakmaz

Annem var mesela. 5 ay hiç adet görmediği olurmuş. Bir de 2 gün geciktiğini düşündüğünüze göre çok da düzensiz bir döngünüz yok sanırım.

Ben polikistik overim, hicbir zaman duzenli regli olmadim 2 evladim var.
Dr gidin mutlaka.
Bende nisanliyken 2015 de sağ yumurtalık tan kist aldirmistim kotu huyluydu kist çocuk olma olasılığı hic yok denilebilecek kadar düşüktü ama Rabbim 1 evlat verdi bana çok şükür şuan ise boyle bir durumum varken bor evlat sahibi daha olmak istiyorum yaradaninda mucizeleri ne inanirim ki oğlum zaten mucize bana

her ay oluyorsan düzenlidir canım benim hep düzensizdir kafasına göre takılır bir iki gün Değil 15 gün atlar bazen bir ay atlar gördüğün üzre hamileyim

Evet ben varım.
Hayatım boyunca düzenli olmadı, ay bile atladığı olurdu.
Şıp diye de hamile kaldım hatta o kadar şıp ki, nasıl olduğunu anlamadık.
Adet düzensizliğim olduğu için de gebelik başlangıç tarihi çok zor belirlendi, sürekli tarih ilerlettik.
37 40 gün döngüsüne sabitlenip öyle hesaplandı.

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…