Kocaeli umuttepe hastanesinde aşılama sürecim

Manisalıyım ben hastane değil kliniğe gidiyorum ben orda yaptırdım 1 sene önce ben kistten ameliyat olmuştum o zamandan beri hep oraya gidiyorum biraz ara vermiştim tedaviye bazı sorunlardan dolayı tekrar başladım bakalım
Teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun🌸

Size bir sorum olacak 10 aydır bebek istiyoruz. 2 ay öncesine kadar ovulasyon dönemini de regl dönemini de belirtilerle anlayabiliyorum. Yumurtlama döneminde aşırı akıntı kasık sancısı göğüs hassasiyetim olurdu. Regl olmadan 1 hafta öncesi de aynı şekilde göğüs hassasiyeti kasık krampları ve bel ağrısı olur regl olacağımı anlardım. Afedersiniz ama reglim yoğun ve pıhtılı gelirdi. Son zamanlarda göğüs hassasiyeti dahil hiçbiri yok. Reglim de gayet duru geliyor. Sanki azalma da var. Daha önce yaşadınız mı yada bir bilginiz var mı
Merhaba böyle bir durum başıma gelmedi ama endişelenmeyin . Kocaeli’de yaşıyorsanız Umuttepe’ye gidin daha 1 yıl olmamış Hayal hoca var yardımcı olur tavsiyelerde bulunur. Ben çok geç gittim o yüzden de pişmanım .

Merhaba böyle bir durum başıma gelmedi ama endişelenmeyin . Kocaeli’de yaşıyorsanız Umuttepe’ye gidin daha 1 yıl olmamış Hayal hoca var yardımcı olur tavsiyelerde bulunur. Ben çok geç gittim o yüzden de pişmanım .
Maalesef Ankaradayım bu ay tekrar gittim doktor inofolic combi verdi.

Doktoru dinle normalmiş zaten ilk 1-1.5 yılda anca olur demişti bi doktor . Moralini yüksek tut stres yapma . İşin ehli kadın doğumcu araştır yoksa ordan oraya insanı sürüklüyorlar
Doktor geç yumurtluyorsun hafif pcos yatkınlığın var dedi adetim bittikten 4 gün sonra gittim döngümün 10. Gününe denk gelmişti yumurtan 19 mm demişti. Bu boyuta göre nasıl geç yumurtluyorum anlamadım. 2 ay inofolic combi kullan sonuç alamazsan infertiliteye git dedi

Back
X