Adet düzensizliği ve gebelik

estrellas_amorrr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
18
3
16
28
Arkadaşlar ben bu zamana kadar hep düzenli adet olurdum fakat son 6 aydır hep gecikmeli olmaya başladım. Geçen ay doktora gittim ve bi sorun olmadığını söyledi. Adet söktürücü verdi kullandım ve en son 9 ekimde adet oldum. Soruö şu adet söktücü ile adet olduktan sonra o ay hamile kalınırmı yani bu ay da gecikirsem test yapmalımıyım.

dr 'nuz ne verdi adet söktürücü olarak Tarlusal mı ?
Bende söktürsün diye gitmiştim ilacı bitirdim ve hamileymişim.
Ümitlendirmek istemem ama siz gene de bir test alıp yapın.

Evet tarlusal vermişti kullanırken adet olmuştum. Adetim bitti ve bu ay yine geciktim korunmasız ilişkimde oldu. Normalde hep geciktiği için de test yapasım gelmiyo kafam karıştı.

Evet tarlusal vermişti kullanırken adet olmuştum. Adetim bitti ve bu ay yine geciktim korunmasız ilişkimde oldu. Normalde hep geciktiği için de test yapasım gelmiyo kafam karıştı.

Canım kaç gün gecikmiştin benim 15 gün oldu hala yok 2kere kan testi yaptırdım negatif kusmalarım başladı kendi kendime kusuyor olamam

Yani şöyle ilacın yarısında dr hastalanırsın dedi.Bende hala olmadım bir de lk gebeliğim olmadığı için biliyoum.Tuhaf belirtiler kendini gösterdi.Uyku,gaz problemi,halsizlik,canımın bişey istememsi,en önemlisi ise kasıkta iğne batar gibi batma.Ama birde ben o süreçte enfeksiyonda olmuştum hamile olduğuma ihtimal bile vermedim.Çünkü ağır antibiyotikte vermşti.Herhalde bu hallerim ondan dedm.Ama adete 7 gün kala test yaptım çok silik çıktı.
Dr oyle olmaz zaten tarlusal kullnmadan 15 gün olmamıştı kan testi yaptık negatifti dedi.Elindeki ise çok silik dedi.Sana daha iyi söktürücü verelim dedi.Ama kafan rahatlasın önce tekrar kan testi yapalım dedi.Ve 15 gün sonrasında hatırladığım kadarı ile pozitifti....

Kusmalarınız piskolojik olabilir ama gene de 1 kere daha tekrarlayın kan testini

Yani şöyle ilacın yarısında dr hastalanırsın dedi.Bende hala olmadım bir de lk gebeliğim olmadığı için biliyoum.Tuhaf belirtiler kendini gösterdi.Uyku,gaz problemi,halsizlik,canımın bişey istememsi,en önemlisi ise kasıkta iğne batar gibi batma.Ama birde ben o süreçte enfeksiyonda olmuştum hamile olduğuma ihtimal bile vermedim.Çünkü ağır antibiyotikte vermşti.Herhalde bu hallerim ondan dedm.Ama adete 7 gün kala test yaptım çok silik çıktı.
Dr oyle olmaz zaten tarlusal kullnmadan 15 gün olmamıştı kan testi yaptık negatifti dedi.Elindeki ise çok silik dedi.Sana daha iyi söktürücü verelim dedi.Ama kafan rahatlasın önce tekrar kan testi yapalım dedi.Ve 15 gün sonrasında hatırladığım kadarı ile pozitifti....

Kusmalarınız piskolojik olabilir ama gene de 1 kere daha tekrarlayın kan testini
Aynı şeyleri yaşamışız bende antibiyotik kullandım inşallah sonuçta aynı olur

Batma dün bendede oldu baya sol kasıkta :) ümitlensem mi ki acaba bide göğüslerim çok şişti.. Ama hala adet olmadım.

Benşmde adet düzrnsizligim var çok geç oluyorum çocuk istiyorum dktr aşılama yapalım dedi pazartesi günü aşılama oldum sabırsızlıkla 10 günün gelmesini bekliyom Allah isteyen herkese versin inşallah

Back
X