Yerleşme Kanaması mı Yoksa Adet Belirtisi mi?

Masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bacim herkeste yerlesme kanamasi olmus bende hic olmadi bende yeni hamile oldugumu ogrendjm ama be leke ne kanama olmadi
Evet kişiye göre değişiyor gerçekten her insanın hamileliği kendine özel allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yerleşme kanaması olabilir 7 aylık hamileyim 11.ayda hamile kalabildim ve adet olacağıma o kadar emindim ki pembe ve kahverengi lekelenmelerim 10 gün kadar sürdü reglim çok şiddetli ağrılarla geçer ve gerçekten de olmuş kadar şiddetli ağrılar da yaşadım lekelenmeler bazen kırmızı renge bile döndü yani bu durumun kesinlikle bir genellemesi olmadığını ve her kadının bu süreci farklı yaşadığınu düşünüyorum. Yine de o zamanlar deli gibi benle aynı şeyleri yaşayan var mı diye ufacık bir umut arıyordum kendime o yüzden yazmak istedim. İnşallah bebiştir 😌
Merhaba birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyordum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim

Merhaba birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyordum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim
Bence kötü düşünmeyin çünkü ben gittiğimde kese bile yoktu sadece kanda çıkmıştı 2 hafta sonra gittiğimde ise alttan bakınca kalp atışının oluştuğunu ama duymak içim erken olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar gittiğimde kalp atışını duyduk yani 8.haftaya falan denk geliyor sanırım kalp atışını duymamız 4 gün de geç döllenmemiz vardı. Arkadaşım da 2 kimyasaldan sonra şu an 5 aylık hamile biliyorum çok zor kötü şeyler düşünmemek elde değil ben kendimi nötrlemeye çalışmıştım boş olabilir kimyasal veya dış Gebelik olabilir diye ama sizin kese göründüğü için sanırım dış gebelik ihtimali kalmıyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuzdur🙏🏻

Bence kötü düşünmeyin çünkü ben gittiğimde kese bile yoktu sadece kanda çıkmıştı 2 hafta sonra gittiğimde ise alttan bakınca kalp atışının oluştuğunu ama duymak içim erken olduğunu söyledi 10 gün sonra tekrar gittiğimde kalp atışını duyduk yani 8.haftaya falan denk geliyor sanırım kalp atışını duymamız 4 gün de geç döllenmemiz vardı. Arkadaşım da 2 kimyasaldan sonra şu an 5 aylık hamile biliyorum çok zor kötü şeyler düşünmemek elde değil ben kendimi nötrlemeye çalışmıştım boş olabilir kimyasal veya dış Gebelik olabilir diye ama sizin kese göründüğü için sanırım dış gebelik ihtimali kalmıyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuzdur🙏🏻
İnşallah inşallah ama boş gebelik olsa dün çıkar mıydı belli olur muydu

Back
X