Adet düzensizliği

Aleydemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
42
13
3
28
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim evlendiğim günden beri düzensizlik yaşıyorum 45 50 günde bir adet oluyorum bazen 55 günde bir oluyor bebek düşündük 4 ay denedik olmadı düzensizliğim geçmiyor bu durumu yaşayan var mı ? Doktora gittim herşey normal dedi ama hala düzensizim.

Bir sure dogum kontrol hapi kullanmayi deneyin. Kanamalari düzenliyor. Tabii ki doktora sorarak. Eşiniz de sperm testi vermeli. Belki bebek olmama sebebi onun spermlerindeki sorunlardir.

Bir sure dogum kontrol hapi kullanmayi deneyin. Kanamalari düzenliyor. Tabii ki doktora sorarak. Eşiniz de sperm testi vermeli. Belki bebek olmama sebebi onun spermlerindeki sorunlardir.
Bugün süt kesiği şeklinde akıntım oldu test yaptım negatif çıktı ama hala adet belirtim yok doktora gidicem en yakın zamanda

Oyleyse hamile degilsinizdir. Muayene olun, hormonal bir sorun olabilir. Süt kesiği akinti da hamilelik belirtisi degil diye biliyorum. Kremsi akıntı olursa hamilelik belirtisi oluyor.
Eşimin sigortası yoktu pazartesi yapılacak bu hafta doktora gidicem inşallah kötü bir durum yoktur çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…