D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #1 Benim adetim düzensiz ve kadın doğuma gittim bana adetin 2. Veya 3. Gün gelmemi kan vermemi istedi ve benim dün adetim geldi ama çok az damla kan bugün ise kesildi sadece leke gibi ve ben yarın hastaneye gidip kan vermelimiyim yardımcı olun lütfen
Benim adetim düzensiz ve kadın doğuma gittim bana adetin 2. Veya 3. Gün gelmemi kan vermemi istedi ve benim dün adetim geldi ama çok az damla kan bugün ise kesildi sadece leke gibi ve ben yarın hastaneye gidip kan vermelimiyim yardımcı olun lütfen
K Kahveci prenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 439 94 28 29 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #2 En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #3 Kahveci prenses .!.: En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor Genişletmek için tıkla... 1 ped dolmadı maalesef sadece damla olarak geldi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kahveci prenses .!.: En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor Genişletmek için tıkla... 1 ped dolmadı maalesef sadece damla olarak geldi
K Kahveci prenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 439 94 28 29 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #4 Bekle cnm almazsa git ilaçla akıtsinlr sonra 3. Gün gidersin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 25 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #5 Kahveci prenses .!.: En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor Genişletmek için tıkla... Benim yarın gidip kan vermem lazım aslında bugün 2.gunum ve çok az damla geldi gene gitsem olmaz mı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kahveci prenses .!.: En azından 1 ped dolacak kadar geldiyse kan bence gidip kan ver.cunku regl kanaması kiminin az kiminin çok oluyor Genişletmek için tıkla... Benim yarın gidip kan vermem lazım aslında bugün 2.gunum ve çok az damla geldi gene gitsem olmaz mı
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #6 Doğum kontrol hapı kullansam hormon için vereceğim kan sonucunu etkiler mi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
H hayal93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2022 912 1.289 43 30 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #7 Adetin ikinci veya üçüncü günü gitmenin sebebi, ultrasonla muayene için ve kan verip hormonlara bakacaklardır Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adetin ikinci veya üçüncü günü gitmenin sebebi, ultrasonla muayene için ve kan verip hormonlara bakacaklardır
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 30 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #8 hayal93 .!.: Adetin ikinci veya üçüncü günü gitmenin sebebi, ultrasonla muayene için ve kan verip hormonlara bakacaklardır Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum hormona bakacaklar ama doğum kontrol hapı etkiler mi onu soruyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
hayal93 .!.: Adetin ikinci veya üçüncü günü gitmenin sebebi, ultrasonla muayene için ve kan verip hormonlara bakacaklardır Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum hormona bakacaklar ama doğum kontrol hapı etkiler mi onu soruyorum