Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet düzeniniz bir adetin başlangıcından diğer adetin başlangıcına kadar 21-35 gün arası olabilir. Ama anladığım kadarıyla regliniz de 3 gün sürüyor. Doktor hormon testi yaptı mı veya ultrasonla baktı mı ona göre bir karar verip ilaç yazmış olabilir. İlaç yasmin mi hangi ilacı verdi?Adet düzenim normal mi? düzensiz olduğunu mu gösteriyor? bu ay doktora gittim 19 günde oldum diye ilaç vericem dedi korktum kullanmak istemiyorum hormon ilaçları daha çok bozuyor diye biliyorum çevremde kullananlara göre
doktora sadece bir önceki adetle son adet günün aralığını söylemiştim hamilelik şühpesi vardı beta hggc istedi eğer yoksa adet düzensizliği için ilaç vericem dedi ama ama daha gitmedim 3-4 gün sürüyor 4 cü gün koyu damlama şeklinde geliyoradet düzeniniz bir adetin başlangıcından diğer adetin başlangıcına kadar 21-35 gün arası olabilir. Ama anladığım kadarıyla regliniz de 3 gün sürüyor. Doktor hormon testi yaptı mı veya ultrasonla baktı mı ona göre bir karar verip ilaç yazmış olabilir. İlaç yasmin mi hangi ilacı ver
hormon testi geçen ay yaptım prolaktin 63 çıkmıştı diğerleri normaldi başka doktordu düşürmek için ilaç var ama hemen ilaç vermeyelim kendide düşer stres kaynaklı olabilir dediadet düzeniniz bir adetin başlangıcından diğer adetin başlangıcına kadar 21-35 gün arası olabilir. Ama anladığım kadarıyla regliniz de 3 gün sürüyor. Doktor hormon testi yaptı mı veya ultrasonla baktı mı ona göre bir karar verip ilaç yazmış olabilir. İlaç yasmin mi hangi ilacı verdi?
ulturosanda bir şey çıkmadı hatta hamile değilsindir normal adet dedi rahim incelmiş sökülme olmuş dedi herhangi bir kiss falanda yok zaten sadece çok ağrılı geçiriyorum bazen iğne vuruluyorum ama sebebini bulamadılar bazı kadınlarda oluyor dediler sadeceadet düzeniniz bir adetin başlangıcından diğer adetin başlangıcına kadar 21-35 gün arası olabilir. Ama anladığım kadarıyla regliniz de 3 gün sürüyor. Doktor hormon testi yaptı mı veya ultrasonla baktı mı ona göre bir karar verip ilaç yazmış olabilir. İlaç yasmin mi hangi ilacı verdi?
bunlar prolaktin yüksekliğinden dolayı olabilir. 65 değeri eğer o hastanede ölçülen değere göre yüksekse sebebi bu olabilir enabızdan görebilirsiniz bir referans aralığı yazılmıştır. eğer değer gerçekten yüksekse bence ilacı kullanmaya başlayın. kullanmak istemiyorsanız 1-2 ay daha gözlemleyin ona göre kullanın derim. gerçekten yüksekse görmezden gelmeyin ileride prolaktin yüksekliği ve rahim incelmesi kısırlığa kadar gidebilir. rahim inceldiyse reglinizin miktarı o yüzden de az oluyor olabilir. regl miktarı ve gününüz önceden beri mi azdı?ulturosanda bir şey çıkmadı hatta hamile değilsindir normal adet dedi rahim incelmiş sökülme olmuş dedi herhangi bir kiss falanda yok zaten sadece çok ağrılı geçiriyorum bazen iğne vuruluyorum ama sebebini bulamadılar bazı kadınlarda oluyor dediler sadece
24 yaşındayım 8 sınıfta regli oldum o zamandan beri 3-4 gün sürüyorbunlar prolaktin yüksekliğinden dolayı olabilir. 65 değeri eğer o hastanede ölçülen değere göre yüksekse sebebi bu olabilir enabızdan görebilirsiniz bir referans aralığı yazılmıştır. eğer değer gerçekten yüksekse bence ilacı kullanmaya başlayın. kullanmak istemiyorsanız 1-2 ay daha gözlemleyin ona göre kullanın derim. gerçekten yüksekse görmezden gelmeyin ileride prolaktin yüksekliği ve rahim incelmesi kısırlığa kadar gidebilir. rahim inceldiyse reglinizin miktarı o yüzden de az oluyor olabilir. regl miktarı ve gününüz önceden beri mi azdı?
bence prolaktininiz yüksek doktorunuzun verdiği ilacı kullanın sadece adet düzensizliği için değil prolaktin yüksekliği daha bir çok duruma sebep verebilir bu yüzden kullanın geçmiş olsun.24 yaşındayım 8 sınıfta regli oldum o zamandan beri 3-4 gün sürüyo
ayrıca da hormon ilaçları düzenler kesinlikle bozuyor gibi çevrenin söylediği bilgilere aldanmayın lütfen 23 yaşında tıp fakültesinde öğrenciyim. tedaviden endişeliyseniz başka bir kadın doğum druna daha muayene olun bence24 yaşındayım 8 sınıfta regli oldum o zamandan beri 3-4 gün sürüyor