Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba siz adet günlerinizi en son geçirdiğiniz adete göre mi hesaplıyorsunuz ben en son 1 hafta erken adet oldum arasında 22 gün olmuştu bi önceki ayla. Bu ay da öyle mi hesaplamam lazım acaba
Merhaba siz adet günlerinizi en son geçirdiğiniz adete göre mi hesaplıyorsunuz ben en son 1 hafta erken adet oldum arasında 22 gün olmuştu bi önceki ayla. Bu ay da öyle mi hesaplamam lazım acaba
Bunu geçen ay bende yaşadım 1 hafta erken oldum acaba nasıl olacak falan derken o bir hafta erken başlayan reglimden gün sayarak oldu yani resmen yeni düzen başladı o tarihe göre 13 Mart'ta olmuştum 12 Nisan'da oldum
Bunu geçen ay bende yaşadım 1 hafta erken oldum acaba nasıl olacak falan derken o bir hafta erken başlayan reglimden gün sayarak oldu yani resmen yeni düzen başladı o tarihe göre 13 Mart'ta olmuştum 12 Nisan'da oldum
Yani sonuçta bana olan size olur gibi bişey diyemem ama aynısı başıma geldiği için fikir belirteyim dedim. Muhtemelen bu tarz bir durumsa evet o şekilde olur