• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği

Elif ata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar ben 3 . 4 ayda bir adet oluyorum doktora gittim bana folik asit ve yazz ilacını verdi yazz ilaci faydasını görenler varmı veya kullananlar varsa bana yaza bilirmi

hormon tahlili verdiniz mi

Yumurtlamanız düzgün olsun diyedir. Yazz doğum kontrol hapı bıraktığınızda kanamanız gelmesi beklenir. Biraz bekleyin. Sanırım 1 ay kullanmak için verilmiş. Muhtemelen olursunuz olmazsa başka ilaç yazar. Muhtemeln pcossunuz inositol bu durumlar için çok işe yarıyor. Doktora da sorun öyle deneyin isterseniz vitamin takviyesi benm önerdiklerim.

Yumurtlamanız düzgün olsun diyedir. Yazz doğum kontrol hapı bıraktığınızda kanamanız gelmesi beklenir. Biraz bekleyin. Sanırım 1 ay kullanmak için verilmiş. Muhtemelen olursunuz olmazsa başka ilaç yazar. Muhtemeln pcossunuz inositol bu durumlar için çok işe yarıyor. Doktora da sorun öyle deneyin isterseniz vitamin takviyesi benm önerdiklerim.
Daha önce combinol vermişti oda işe yaramadı yani resemen kitlenmiş yumurtalık larım😀

Back
X