Adet düzensizliği

elossum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
53
Kızlar adet dongum çok uzun 40-45 günde adet oluyorum 3 aydirda yumurta takibi yapıyoruz 12-13. Günü yumurtlama oluyo haftasina kontorlede gittiğimdede çatlamış oluyo örneğin geçen ay takip ve çatlatma iğnesi oldum 12.gun iğneyi oldum bikac gün sonra catladigini teyit ettik ama yine adeti 42.gun oldum mesela bu ayda aynı şekilde adetin 13.gunu yumurta catlamis dedi doktorum anlamıyorum döngum bu kadar uzunken nasıl erken yumurtlama oluyo bu durumda olan varmı erken olunca da niye adetim uzun mesela hormonlara bakıldı herhangi birşey yok rahimde güzel bir sebep yok yani

Bende gidecem yumurta takibi için.Süreç nasıl işliyor

Bende gidecem yumurta takibi için.Süreç nasıl işliyor
Canım adetin 2 günü gittim birde 10.gunden itibaren yumurta çatlama evresine kadar iki günde bir gittim ilk tedavimde çatlatma iğnesi kullandım kaçırıp riske atmamak icin herhangi bir ilaç kullanmadım ekstra çünkü doğal yollada yumurtam büyüyüp çatlıyor o tedavidede 2. gün gidip 10.gunden sonra çatlama evresine gelinceye kadar aynı şekilde gittim yeterli büyüklüğe gelince iğneyi yaptim 1 hafta sonrada catlamismi diye kontrole gittim sonrası zaten bekleme süreci

Kızlar adet dongum çok uzun 40-45 günde adet oluyorum 3 aydirda yumurta takibi yapıyoruz 12-13. Günü yumurtlama oluyo haftasina kontorlede gittiğimdede çatlamış oluyo örneğin geçen ay takip ve çatlatma iğnesi oldum 12.gun iğneyi oldum bikac gün sonra catladigini teyit ettik ama yine adeti 42.gun oldum mesela bu ayda aynı şekilde adetin 13.gunu yumurta catlamis dedi doktorum anlamıyorum döngum bu kadar uzunken nasıl erken yumurtlama oluyo bu durumda olan varmı erken olunca da niye adetim uzun mesela hormonlara bakıldı herhangi birşey yok rahimde güzel bir sebep yok yani
Mevlam o kadar güzel yaratmış ki her kadının vücudu, döngüsü kendine has ♥️ . Benim de döngülerim 32-35 arası değişir, doktoruma fazlasının sıkıntı olup olmadığını sorduğumda kendi içinde bir düzeni olduğu sürece sorun olmadığını söylemişti.

Mevlam o kadar güzel yaratmış ki her kadının vücudu, döngüsü kendine has ♥️ . Benim de döngülerim 32-35 arası değişir, doktoruma fazlasının sıkıntı olup olmadığını sorduğumda kendi içinde bir düzeni olduğu sürece sorun olmadığını söylemişti.
Benim içinde öyle diyorlar canımda yumurtlamayı adetin 12.gunu filan görüyorum benim anlamadığım yumrtladan 14-16 gün sonra adet olur benim nasıl oluyorsa 40-45 günde oluyorum

Back
X