Adet düzensizliği

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
adetim normalde 7 gün sürüyordu.2 aydan beri 4 gün sürüyor.Böyle olmasının sebebi ne olabilir..muayeneye gerek bir durum varmıdır acaba?

adetim normalde 7 gün sürüyordu.2 aydan beri 4 gün sürüyor.Böyle olmasının sebebi ne olabilir..muayeneye gerek bir durum varmıdır acaba?

eğer bu azalma sürecinde araya giren rahim içine bir müdahale ya da yeni başlanınlan bir ilaç hormonal bir problem yok ise birkaç ay kendinizi takip edip öyle doktora başvurun, yumurtalıklardan kaynaklı bir sorun da başlıyor olabilir çünkü.

merhaba

ben 4 senelik evliyim.sürekli doktora giderim.benim rahmim ters.doktorum çocuk oluşumuna engel değil dedi. Ayrıca uzun süre adet düzensizliği için tedavi gördüm.altı aydır korunmuyorum ama yinede gebelik yok. ne yapmalıyım açıkçası korkuyorum çocuğum olmayacak diye..lütfen yardım

merhaba

ben 4 senelik evliyim.sürekli doktora giderim.benim rahmim ters.doktorum çocuk oluşumuna engel değil dedi. Ayrıca uzun süre adet düzensizliği için tedavi gördüm.altı aydır korunmuyorum ama yinede gebelik yok. ne yapmalıyım açıkçası korkuyorum çocuğum olmayacak diye..lütfen yardım

selam evet rahmin ters olması gebelik ihtimallerinizi azaltmaz. adet düzensizliğiniz düzeltildi ise başka sorunların olup olmadığının detaylı araştırılması gerekebilir. yaşınız 35 altında ise 1 yıla tamamlayın kendi denemelerinizi sonra benim uğraştığım gibi infertilite ile ilgilenen uzmanlarla iletişime geçin.

doktor hn. adet düzensizliğim düzeldi 35-40 gün aralıklarında adet görüyorum.yaşım 27 umarım bu kısırlık tedavisiyle hiç uğraşmam...bu arada çok teşekkürler..

Back
X