adet düzensizliği

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
arkadaşlar adetim başladıgından beri düzensizliğim vardı 5 aydır istememe ragmende hamile kalamadım .dogum kontrol hapını kullanıp adeti düzelip hamile kalan varmı korunmayı bi ay bıraktıktan sonra hamile kalan varmış ne kadar dogru acaba bilgisi olan varmı

Doktora gittiniz mi ?
Adet düzensizliği çeşitli sebeplere dayanıyor olabilir bu da hamile kalmayı zorlaştırabilir bir hekime başvurmalısınız bence ..
Buarada Allah inşallah hayırlısıyla nasip eder umarım size ve anne olmayı isteyen herkese ..

Korunma konusunda söyleyebilirim ki adet düzensizliğinin sebebi o değildir büyük ihtimalle.Hormonlarınıza baktırın bir.Eğer tiroid vb. kullandığınız bir hormon ilacı varsa dozlarında bir sıkıntı olabilir.Hamile kalma kısmına da bilenler yardımcı olurlar sanıyorum :) Ama iyi bir doktorsuz olmaz kesinlikle :) Hayırlısı olsun

teşekürler arkadaşlar aslında doğum kontrol hapıda kullanmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum

adet düzensizliği hamile kalmakta engeldir.
doğum kontrol hapıyla adet düzene girer, ancak hormonlarınızda ya da kist vs. gibi başka bir sorun varsa bunu doğum kontrol haplarıyla çözemezsiniz.
dolayısıyla gebelik gene oluşmayabilir.
en iyi çözüm bir doktor muayenesi olacaktır.
kafanıza göre hap falan kullanmayın.

dip not olarak ; doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalan kişiler de elbette ki var.

Doktora gittiniz mi? Her kadının ilk adet olduğu günden itibaren takip eden bir doktor edinmesinin şart olduğunu düşünüyorum. Adet düzensizliği öylesine olmaz, muhakkak bir sebebi vardır. Siz bu sebebi biliyor musunuz? Doğum kontrol hapı kafaya göre kullanılmaz, bir takım testler yapılır sonuca göre en uygun olan verilir. Hapı bıraktıktan sonra bir sorununuz yoksa hamile kalırsınız, ama sizin bir sorununuz var gibi görünüyor. En kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. Hamilelik çncesi kullanılması gereken bir takım takviyeler var. Umarım en yakın zamanda ve bilinçli olarak bebeğinize kavuşursunuz.

Neden kendi kafana göre iş yapıyorsun ki?

Bir doktora gitsen de o karar verse ne olacağına.

Ama hayıt tohumu ve soğan suyunun çok etkili olduğunu söyleyebilirim.

Neden kendi kafana göre iş yapıyorsun ki?

Bir doktora gitsen de o karar verse ne olacağına.

Ama hayıt tohumu ve soğan suyunun çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
doktora gittim tarlusal verdi kullandım oda bende erkek tipi tüylenme ve kilo bu durumu aile hekimine sordum oda dogum kontrol hapları daha iyi düzenler dedi ama ben cocukta istiyorum kullanıp bırakınca hemen hamile kalanlarda olmuş kimiside yumurtayı tembelleştiriyo diyo kafam karıstı doğrusu

Hanımlar konu aktif diye buraya yazıyorum.Lütfen bilen varsa cevaplasın.Ben ayın 2 sinde hasta oldum ama hem az hem de iki gün sürdü.Ve dün yeniden hasta oldum.Yani bir ayda iki kere.Bir gariplik mi var? ilk defa oluyor.Yoksa mevsim değişikliğinden midir? Bilen varsa cevaplasın lütfen? Evli değilim bu arada ilaç da kullanmıyorum.

Tahlil yapmadan verdiyse zaten başından atmış gibi. Tarlusal regl söktürücüdür ama sonrasında fayda bekleme.

Kilo, kıllanma, sivilcelenme gibi sorunların varsa sanırım kullanmak zorunda olabilirsin ilaç ama önce uzman doktora git de bir baksın hormonlarına, ultrasonda rahmine bir baksın polikistik o. Falan mısın?

Sen daha teşhis koyulmadan kendine göre ilaç alıyorsun.

Bunun yanında hayıt tohumu ve soğan suyu %100 yardımcı olur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…