Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adetim başladıgından beri düzensizliğim vardı 5 aydır istememe ragmende hamile kalamadım .dogum kontrol hapını kullanıp adeti düzelip hamile kalan varmı korunmayı bi ay bıraktıktan sonra hamile kalan varmış ne kadar dogru acaba bilgisi olan varmı
arkadaşlar adetim başladıgından beri düzensizliğim vardı 5 aydır istememe ragmende hamile kalamadım .dogum kontrol hapını kullanıp adeti düzelip hamile kalan varmı korunmayı bi ay bıraktıktan sonra hamile kalan varmış ne kadar dogru acaba bilgisi olan varmı
Bir problem varsa da öğrenmiş olursunuz bir doktora gidin folikaside başlayın ..teşekürler arkadaşlar aslında doğum kontrol hapıda kullanmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum
Neden kendi kafana göre iş yapıyorsun ki?arkadaşlar adetim başladıgından beri düzensizliğim vardı 5 aydır istememe ragmende hamile kalamadım .dogum kontrol hapını kullanıp adeti düzelip hamile kalan varmı korunmayı bi ay bıraktıktan sonra hamile kalan varmış ne kadar dogru acaba bilgisi olan varmı
doktora gittim tarlusal verdi kullandım oda bende erkek tipi tüylenme ve kilo bu durumu aile hekimine sordum oda dogum kontrol hapları daha iyi düzenler dedi ama ben cocukta istiyorum kullanıp bırakınca hemen hamile kalanlarda olmuş kimiside yumurtayı tembelleştiriyo diyo kafam karıstı doğrusuNeden kendi kafana göre iş yapıyorsun ki?
Bir doktora gitsen de o karar verse ne olacağına.
Ama hayıt tohumu ve soğan suyunun çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
Tahlil yapmadan verdiyse zaten başından atmış gibi. Tarlusal regl söktürücüdür ama sonrasında fayda bekleme.doktora gittim tarlusal verdi kullandım oda bende erkek tipi tüylenme ve kilo bu durumu aile hekimine sordum oda dogum kontrol hapları daha iyi düzenler dedi ama ben cocukta istiyorum kullanıp bırakınca hemen hamile kalanlarda olmuş kimiside yumurtayı tembelleştiriyo diyo kafam karıstı doğrusu