adet düzensizliği

ilknur373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
1
0
1
55
Merhaba arkadaşlar. Normal adet tarihimden tam 10 gun sonra tekrar adet görüyorum ve kahverengi kan geliyor. Başıma ikinci kez geliyor bu. Yaşım 45, acaba menapoz başlangıcı midir? Yardımcı olur musunuz teşekkürler

merhaba bende 3 ayda bir adet görüyorum kanım yeşil akıyor 87liyim inşallah hulk ile sevişmemişimdir :)

merhaba merve aydın çok ilginçki güldürdünüz beni :) Allahta sizi güldürsün yani şu durumda hiç gilesim yoktu benimde ilk defa 2 ay gecikti adetim tarlusal bitirdim hala bekliyorum gelmesini umarım önemli bişi değildir şaka bir yana

doktora görünmenizde fayda var menapoz yaşının 20ye kadar düştüğünden bilgim var ama olabilir yani

Aa ben de tarlusal içinde hemen adet oluyorum 2-3 günde oluyo haptan mi acaba ? Ben de 87liyim.ama adetim 30.gunu gecio hemen olmuyor gecikmeli

Aa ben de tarlusal içinde hemen adet oluyorum 2-3 günde oluyo haptan mi acaba ? Ben de 87liyim.ama adetim 30.gunu gecio hemen olmuyor gecikmeli
BENİMDE OLUR İNŞŞŞ YARIN BİRGÜN RANDEVU ALICAM DAHA 3.GÜNÜ benimde öle başladı gecikmelerim şuan 70 günü gördü işte çok stresliyim ağlıcam şimdi nerdeyse

merhabalar kızlar bende ayım dolmadan hemen tekrar adet göryorum bu sizce normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…