Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Normal adet tarihimden tam 10 gun sonra tekrar adet görüyorum ve kahverengi kan geliyor. Başıma ikinci kez geliyor bu. Yaşım 45, acaba menapoz başlangıcı midir? Yardımcı olur musunuz teşekkürler
merhaba merve aydın çok ilginçki güldürdünüz beni :) Allahta sizi güldürsün yani şu durumda hiç gilesim yoktu benimde ilk defa 2 ay gecikti adetim tarlusal bitirdim hala bekliyorum gelmesini umarım önemli bişi değildir şaka bir yana
Merhaba arkadaşlar. Normal adet tarihimden tam 10 gun sonra tekrar adet görüyorum ve kahverengi kan geliyor. Başıma ikinci kez geliyor bu. Yaşım 45, acaba menapoz başlangıcı midir? Yardımcı olur musunuz teşekkürler
BENİMDE OLUR İNŞŞŞ YARIN BİRGÜN RANDEVU ALICAM DAHA 3.GÜNÜ benimde öle başladı gecikmelerim şuan 70 günü gördü işte çok stresliyim ağlıcam şimdi nerdeyse