Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli düzensiz adet oluyorum 2 Ayda yada 3 Ayda oluyorum evliyim 1 senelik çocuk istiyoruz baştan beri korunmuyoruz ama düzene sokmak için ne yapmam lazım
Sürekli düzensiz adet oluyorum 2 Ayda yada 3 Ayda oluyorum evliyim 1 senelik çocuk istiyoruz baştan beri korunmuyoruz ama düzene sokmak için ne yapmam lazım
1. İnositol kullan, yumurta gelişimi ve yumurtlama yaptırır.
2., 2 lt. su hergün iç yumurtalıklar calışır
3. Kilo varsa ver bu 2-3 kilo da olsa metabolizma hemen farklı calışmaya başlıyor
4. Alkol sigarayı eşli olarak bırakın
5. Adet olana kadar bi gün boş bi gün dolu olarak ilişki.
Bunların hiç biri işe yaramazsa hormon tedavisi görebilirsin. Korkulcak bişey değil.
Benimde adet düzensiz bi ilaç kullanıyorum iyi geliyor bana yaz istersen sana nasıl kullanıcağını anlatayım doktoruna da danışırsın.
Bende bu durumdayım neyaptınız acaba ben testleride yaptırdım ama herşey normal gözüküyor hatta doktor adet görememen için hiç bi sorun yok dedi ama 3 ay olmadığım bile oluyor