Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HELEKİ İLLEDE KALICAM DEME SOĞANI KAYNAT BEYAZ SOĞANI ADETİNİN 7GÜNÜNDEN İTİBARAN 215 GÜN İÇ HAMİLE KAL İNŞ BANDA DUA ET NİŞANLIYIM BENİMDE :Saruboceq:
bende uzun yıllardır adet düzensizliği yaşadım hormonlar hep normaldi ama sevgili doktorların aklına troidi araştırmak nedense gelmedi şimdi öğrendimki adet düzensizliğimn kilolarımın ve dahasının nedeni troidmişş..
2 ay geciktiği olurdu adetimin...
klomen kullandım ama ilacın etkisimi yoksa kendlğndenmi oldu bilemiyorum hamile kaldım... korunmayı yeni bırakmıştık..
bende uzun yıllardır adet düzensizliği yaşadım hormonlar hep normaldi ama sevgili doktorların aklına troidi araştırmak nedense gelmedi şimdi öğrendimki adet düzensizliğimn kilolarımın ve dahasının nedeni troidmişş..
klomen kullandım ama ilacın etkisimi yoksa kendlğndenmi oldu bilemiyorum hamile kaldım... korunmayı yeni bırakmıştık..
Dedigim gibi bazi doktorlar cok rahat oluyor bekle düzelir diyorlar en sik olarak da dogum kontrol hapi veriyorlar ama benim tecrübelerim dogum kontrol hapinin düzelmedigi hususunda.