adet duzensizligini ilişki geciktirirmi? yardim pls

aylin masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
8
1
29
Merhaba arkadaslar...
Benim adet duzensizli sorunum var. Evlenmeden oncede bu problemim vardi .esimle iliskiye girdigim zamanlar bu adet olmami geciktirirmi? Kizkenden bu yana 10 sefer bu yuzden hastaneye gottim duzensizligin sebebini ogrenmek icin bi sonuc yok . doktor ilk once hormon testi ardindan adet sokucu ve adet duzenleyici olan cyclo-progynova draje olan ilaci kullandim 3 ay boyunda her gittimde doktor bunu kullanmami söyledi yanliz ilaci braktiktan sonraki ilk ay 5.10gun gecikmeli sonrada eksi duzensizligine donuyor ve 2.3 ayda bir oluyorum. Ve son olarak 4aydir adet olmiyorum. Sık iliskiye girme yada iliskiden kaynaklanan bi sebepten dolayi olabilirmi bu duzensizlik ve gecikme ? Yorumlarinizi ve duauncelerinizi yazarsaniz sevinirim...

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

Iliski yuzunden adet duzensizligini ilk defa duyuyorum ve sanmam hormonlarla alakali cunku duzensizlik birde tsh kontrolu yaptirin o da duzensizlik yapiyor cunku

Hormonlarına bakıldı mı ? Pko olabilirsin belki o yüzden düzensiz oluyorsundur cinsel ilişkinin adet düzenini etkilemez tamamen hormonlarla alakalı bi durum

X