Adet gecikmem hakkinda bi fikir verin kizlar ne olur

levikaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
14
0
36
İstanbul
Merhabalar. Bikac gundur kafama cok takiyorum. Mart 18de regl donemimin ilk gunuydu. O gun Yazz 24+4 almaya basladim. Normalde reglim 5 gun surer, sasmaz, duzenlidir. Ilaci 5 gun kullandim ama yan etki yapti birakmak zorunda kaldim. Ilaci biraktigimdan midir o ay reglim 9 gun surdu. Ve kizlar 5 gun once tekrar regl olmam gerekirken yok. Ha geldi ha gelecek derken gelmiyor. Gelecek gibi hissediyorum. Hamile olmadigimdan da eminim. Yine de test yaptim, negatif cikti. Bu durumu yasayan var mi aranizda? Ne yapmam lazim? :18:

valla bu ay, her ay düzenli olanların bile öyle sapıttı ki canım doktora gitmekten başka çare kalmadı ne oldu böyle anlamadım bende... benimde hiç gecikmem olmaz hamile değilim testlerim negatif bende doktora gittim hormonlarıma baktırdım psikolojik veya mevsimsel olabilir takılma dedi birşey çıkmadı yani.. ama hayatımda ilk kez adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım ama şükür 1 tane aldım 3-4 saat içinde adet oldum..doktora git canım sende

Son düzenleme:
valla bu ay, her ay düzenli olanların bile öyle sapıttı ki canım doktora gitmekten başka çare kalmadı ne oldu böyle anlamadım bende... benimde hiç gecikmem olmaz hamile değilim testlerim negatif bende doktora gittim hormonlarıma baktırdım psikolojik veya mevsimsel olabilir takılma dedi birşey çıkmadı yani.. ama hayatımda ilk kez adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım ama şükür 1 tane aldım 3-4 saat içinde adet oldum..doktora git canım sende

hadi ya :( kadin olmak neden bu kadar zor ya :( neyse pazartesi gunune kadar bekleyeyim diyorum.

bende aynı durumdayım ılac kullandım reglim gecikti test yaptım negatif ama heryerımde agrı var suanda 5 gun bugun öğleden sonragidicem dr bakalım

valla arkadaşlar ebnimde son 3 aydır okadar düzensizki.ya çok az gelir kesilir yada 16 gün sürer doktoro gittim anlattım durumumu..baktı rahim kalınlaşması olmuş dedi.ilaç verdi primolut..bu dedi adetini kesecek dedi ve sonra adet günün geldiğinde ara gün vereyim bakalım tekrardan incelmiş mi kalınlaşmış mı diyeee..eğer kalınsa kürtaj yapıp bakacak temiz mi değil mi diye...inş. bi sorun çıkmaz valla 1,5 yıldır bebek istiyorz olmuyor tedavilerimi aksatmayacağım inş.bu kez iyi doktor tutturmuşumdur.:34:

benim hep 1-2 sarkar yada 4 5 gün erken olur düzensizdir ama mart ayında 6 gün uzadı
doktor mart-nisan ayı mevsimsel döngünü alt üst olyduğu aylar çok normal 1ay hastalanmayıp ilaca baslayanlar var dedi .

Canım benim şükret ki düzenliymiş adetlerin, bir kaç gün gecikmeden bir şey olmaz, mevsimsel olabilir, stresten olabilir hatta ayaklarını üşüttüğün için bile olabilir, benimki gibi 1.5-2 ay gecikmiyormuş nasıl olsa :9: sorun etme böyle, olmazsa pazartesi doktora gidersin :34:

benim adetim geçen ay 2 ay gecikti doktora gittim ilaçla adet oldum. Ama çevremde baya geciken var bi arkadaşım 3 ayda zorla oldu oda ilaç kullandı. Mevsimdenmi havadanmı sudanmı strestenmi anlamadım gitti.

Bence en kısa sürede doktora görün hem stresini azaltırsın hemde için rahatlar..

:)

Benim de SAT 8 MART ...

bende hala adet olmadım 11-12 gün oldu gecikeli geçen hafta doktora gittim kanda bakıldı gebelik de yok dendi...adet söktürücümü de içtim 10 tane hap SALI sabahı bitti ama hala yok yok yokkkkkkkkkkkkkk ...

hiç böyle olmazdı

Benim de SAT 8 MART ...

bende hala adet olmadım 11-12 gün oldu gecikeli geçen hafta doktora gittim kanda bakıldı gebelik de yok dendi...adet söktürücümü de içtim 10 tane hap SALI sabahı bitti ama hala yok yok yokkkkkkkkkkkkkk ...

hiç böyle olmazdı

cnm bnm 19gun gecıkdı. kıst yok bebekde yok dedı.tarlusal verdıı. ıctım 4gun snr adet oldum . genelde 10 gun ıcınde bazısı 12 gun ıcınde adet oluyo telaslanma cnm. daha bıtelı 4 gun olmus senın.

cnm bnm 19gun gecıkdı. kıst yok bebekde yok dedı.tarlusal verdıı. ıctım 4gun snr adet oldum . genelde 10 gun ıcınde bazısı 12 gun ıcınde adet oluyo telaslanma cnm. daha bıtelı 4 gun olmus senın.

Haklısın canım..
Ama insan ister istemez telaşlanıyor neden gelmiyor diye..sanki ilaç bir işe yaramicakmış gibi hissediyorsun...umarım bir an önce gelir...bebek yok diye üzülemiyorum bile artık... :S sağol cevap verdiğin için..

Haklısın canım..
Ama insan ister istemez telaşlanıyor neden gelmiyor diye..sanki ilaç bir işe yaramicakmış gibi hissediyorsun...umarım bir an önce gelir...bebek yok diye üzülemiyorum bile artık... :S sağol cevap verdiğin için..

rıca edern cnm uzulme

Back
X