Adet gecikmesi 3. Gün

herseynasipp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
13
5
1
22
Merhaba arkadaslar uygulmaya yeni uyeyim 9 aylık evliyim cocuk dusunuyoruz adetim 3 gun gecikti ilk gun idarar testi yaptm çıkmadı bugun yani 3. Gun tekrar yaptm sabah erkenden yine cikmadi ama adet agrisi gibi bi agri var sizce erken mi kan testine gideyimmi

regl gecikmesi 1 haftaya kadar normal karşılanır. Adetiniz sökülmemiş olabilir, birkaç gün daha bekleyip garantiye alın. Mevsim değişikliğindeyiz şuan

Brn kan testini 7 gün gecikince yaptım acale etmeyin

Betam 229 cikti pozitif
Merhaba,
Hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Özel birşey yaptınız bu ay çok uğraştım dedinizde sorayım dedim ben 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için doktor korunmana gerek yok dedi 2 aydır deniyoruz olmuyor da ilk hamileliğimde korunduğumuz halde olmuştu.

Esim 12 8 vardiyesindeydi sabahlari sperm daha yogun diye o hafta full 8 de iliskiye girdim bide aksamlari da ayriyetten iliskiye girdim oylelikle rabbim nasip etti insallah isteyen tum kadinlara rabbim anneligi tattirir

7 tane kuru inciri yıka ortadan böl kavanoza koy içine çörek otu 1 kaşık 1 kaşıkda zerdeçal çay kaşığı zeytinyağ koyun geçinceye kadar 1 hafta karanlıkta bekletin aç karnına1 yada 2 adet yiyin bitince tekrarlayın yumurtaları besliyo

Teşekkür ederim, inşallah bana da faydası olur

Merhabalar sadece adet gecikmesimi yaşadınız başka belirtiler varmıydı idrarda kokma ve

Merhabalar sadece adet gecikmesimi yaşadınız başka belirtiler varmıydı ?
Idrarda koku ve koyulasma vardi test yaparken fark ettim onuda zaten cok istiyordum test yapmam icin adet gecikmesi yeterliydi 5 gun gecikince pozitif cikti

Merhaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin melerdi gecikmenin kaçıncı günü HCG baktirdin benimde gecikmenin 1. Günü
Gecikmenin ikinci gunu idrar testi yaptm dayanamayip negatif cikti 3 gun sonra tekrar yaptm pozitifti belirtilerimde idrar kokusu ve koyulasma vardi

Idrarda koku ve koyulasma vardi test yaparken fark ettim onuda zaten cok istiyordum test yapmam icin adet gecikmesi yeterliydi 5 gun gecikince pozitif cikti
Hımm anladım canım bende gece 12 yi geçti şuan 5. Günüme girdim adet gecikmesinde.
Adet tarihinden önce 1 hafta böyle ara ara mide bulantısı yaşadım gün içinde hep sonra adetim gecikti sık idrara çıkmaya başladığımı farkettim gün içinde. Adet 2. Gün gecikmesinde gece mide bulantım aşırı arttı 3. Gün test yaptım negatif çıktı sigara kullanıyorım en azından dedim varsa erkenden önlem alayım. Sonra 3.4. Gün gecikmede kasık agrıısı çektim ama önceden düşük yaptığım için hep dinlendim bugun yattım hep belki yerleşme ağrısıdır diye düşündüm akıntımda artış oldu mide bulantım gecti ama midemde karnımda böyle sürekli gurul gurul gazım çok oluyo birde ben hiç bel agrısı yaşamam durduk yere bel agrırı başladı birden sence belirtiler neyi gösteriyır testi ben nezaman yapayım tekrar sendede oldumu mide bulantısı acaba psikolojik mi delirdim mi noluo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…