Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 3 ay önce bir ilişkimiz oldu ama geri çekilme yöntemi ile korunduk 2 ay adet gördüm ama bu ay 10 gün gecikti herhangi bir belirti yok genelde hep gecikirdi ama bu ay çok gecikti hamile miyimdir yardımcı olun lütfen
Merhaba, 3 ay önce bir ilişkimiz oldu ama geri çekilme yöntemi ile korunduk 2 ay adet gördüm ama bu ay 10 gün gecikti herhangi bir belirti yok genelde hep gecikirdi ama bu ay çok gecikti hamile miyimdir yardımcı olun lütfen
3 ay önce yaşanan ilişki sonrasında regl olman vs pek mümkün gözükmüyor.
Fakat hamile iken regl görenlerde oluyormuş. Bence ihtimali sıfır ama yinede çubuk test veya kan testi vermek mantıklı