Adet gecikmesi akıntı

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
Arkadaşlar merhaba adet gecikmesinin ikinci günü bugün son üç gündür şeffaf-beyaz akıntım bardı dün erken gebelik testi yaptım tek çizgi bugün akıntım iç çamaşırımı ıslatacak kadar çoğaldı acaba test yanlış olabilir mi deneyimi olanlar deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba adet gecikmesinin ikinci günü bugün son üç gündür şeffaf-beyaz akıntım bardı dün erken gebelik testi yaptım tek çizgi bugün akıntım iç çamaşırımı ıslatacak kadar çoğaldı acaba test yanlış olabilir mi deneyimi olanlar deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim
Yanlış olabilir canım belli olmaz adetin de geçmiş kan verebilirsin

Bende aynı durumdayım gecikmenin 2.gunundeyim hayır birde tam tedavi ye başlayacağım afet günümü bekliyordum gecikme oldu 🫣

Merhabalar benımde 3. Günüm gecikmenin ilk günü negatif çıktı ve cok akıntım var şuan siz kan verdiniz mi

Back
X