• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ama gebelik testinin boş çıkması

sinem862

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
13
2
1
22
Adetim 12 gün gecikti adet gecikmesinin 7. Gününde de kahverengi leke gibi kan geldi bide beklenene adet günümden 4 gün önce iki üç nokta kadar pembemsi kan geldi test yaptım bişe yok başına gelen var mı adeti uzun süre olmayaıp teste bişe çıkmayan sonra hamile olduğumu öğrenene felan ne adet sancım ne göğüs ağrım var adete dair bi belirti yok gebelik desem teste de yok geç yumurtlama mı oldu dedim acaba o yüzden sormak istedim böyle bir durum yaşayan var mı sonuç ne çıktı

Benim sat 4 kasim, bat 4 aralikti. 9 aralikta gibi nokta kadar pembe kan geldi, gec dollenme falan herhalde dedim. 4 gun daha bekledim Bugun test yaptim negatif. Sadece meme hassasiyeti basladi benim 9 araliktan sonra. Hic de gecikmez aslinda. Pcosum falan yok. Ne yapiyor vucut bilmiyorum.

B BayanDD ninde 10 gün gecikmiş testler ful negatif ilac kullanmis sökülsün die sökülmeyince doktora gitmeye karar vermis betasi 15 binken hamile oldugunu ogrenmis :) 🙏

Beta 15 binken cikmis onunki doktorda. Artik bildigin cocuk icerideki 5 haftalik oluyormus sanirim oyle yazmis ☺️
Benim dongumun 40. Gunu bugun.

Son düzenleme:
B BayanDD ninde 10 gün gecikmiş testler ful negatif ilac kullanmis sökülsün die sökülmeyince doktora gitmeye karar vermis betasi 15 binken hamile oldugunu ogrenmis :) 🙏
Bende aynı olurum inşallah 6.gün geçiyor bu gün bir testte pozitif gördüm sadece diğerleri negatif hala adet olmadım

Beta 15 çıkmış ya o adet gecikmesinin akçıncı günün kan testi
15 Kasım da adet olmam gerekiyordu üstünden 10 gün geçince bir sürü test yaptım hep negatif çıktı adet sökücü kullandım bunun üzerine onunla da adet olmayınca 11 aralıkta doktora gittim direk keseyi gördü ardından betayı istedi 15 bin çıktı oda bebek 5 haftalık olabilir dedi doktor o yüzden kızlar adet olmadıkça umut hep var

Adetim 12 gün gecikti adet gecikmesinin 7. Gününde de kahverengi leke gibi kan geldi bide beklenene adet günümden 4 gün önce iki üç nokta kadar pembemsi kan geldi test yaptım bişe yok başına gelen var mı adeti uzun süre olmayaıp teste bişe çıkmayan sonra hamile olduğumu öğrenene felan ne adet sancım ne göğüs ağrım var adete dair bi belirti yok gebelik desem teste de yok geç yumurtlama mı oldu dedim acaba o yüzden sormak istedim böyle bir durum yaşayan var mı sonuç ne çıktı
Eğer adetiniz düzenliyse başınıza ilk defa böyle bir şey geliyorsa normal olabilir ama değilse de bence bir doktora görünnmenizde fayda var

Bende aynı durumu yaşıyorum şuan 12 gün adetim gecikti. hala negatif testler kan vermedim 😕

Son düzenleme:
Geçen döngüde de benim gecikmem olmuştu folikülüm çatlamayıp kist olmuş o yüzden adet de sökülmemiş ilaç kullanıp söktürdük mutlaka beta verip doktora başvurun derim kist olduysa erkenden sökülmesi iyi olur bir sonraki döngü daha erken ve sağlıklı başlar

Böyle durumda kandan baktırmak iyi olur

6 senedir evliyim, saat gibi regl olurum simdiye kadar hic boyle bir sey yasamadim. Ya bi korunmayi biraktik su olanlara bak. Gercekten inanamiyorum. 41. Gunden selamlar. Tık yok :(

Geçen döngüde de benim gecikmem olmuştu folikülüm çatlamayıp kist olmuş o yüzden adet de sökülmemiş ilaç kullanıp söktürdük mutlaka beta verip doktora başvurun derim kist olduysa erkenden sökülmesi iyi olur bir sonraki döngü daha erken ve sağlıklı başlar
Kacinci gunlerde gittin, ilaca basladin ve reglin geldi?

Kacinci gunlerde gittin, ilaca basladin ve reglin geldi?
11 gün gecikince gittim ilacı 7 gün kulln dedi ben 5 gün kullandım ilacın son kez aldığım günden sonraki 3. Veya 4. Gün reglim geldi ilk günler de aşırı yoğun ve ağrılıydı kist atılırken öyle oluyormuş, kanla da beta negatifti zaten

11 gün gecikince gittim ilacı 7 gün kulln dedi ben 5 gün kullandım ilacın son kez aldığım günden sonraki 3. Veya 4. Gün reglim geldi ilk günler de aşırı yoğun ve ağrılıydı kist atılırken öyle oluyormuş, kanla da beta negatifti zaten
Peki doktorun bunun neden olabilecegini soyledi mi? Yoksa zaten adet gecikmisi yasar miydin sen?

Peki doktorun bunun neden olabilecegini soyledi mi? Yoksa zaten adet gecikmisi yasar miydin sen?
Pcosum var ondan olmus 1 2 yıldır yaşamıyordum ama gebelik planlamaya başladığım zaman yaşadım 5 6 sene önce zaten doğru dürüst regl olmazdım 2 ayda bir falan oluyordum

Sürekli uyku modundayım ve karnımın alt bölgesinde basınç var sanki hala adet olmadım

Back
X