Benimde aynı. Normalde 31 günde 1 adet olurum ve hiç gecikmez. Öncesinde lekelenmelerim başlardı ama bu ay hala bişey yok. Test yapıyorum negatif.. geçen aylarda famara kullanıp yumurta takibi yaptırdım bu ay kullanmadım. Onun etkisi mi bilmiyorum. Sanırım pzt doktora görüneceğim.18 ekim adet günümdü olmadım hala 5 gün gecikti erken gebelik yaptm negatiff hala olacak gibi degilim kabızım gectigimiz iki ay düzenli adet gördüm çok garip vucudumuz artk arastrmaktan beynim yandı noluyoo ...
En hiç bisey kullanmiyorum bu ay içinde ovülasyon testi kullandım buraya atmşlğımda var hatta erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadm bugun 5 gün oldu geçeli göğüslerimde hassaslık var çenemde iltihaplı sivilceler var kocaman bi türlü anlam veremedim napsam bilemedimBenimde aynı. Normalde 31 günde 1 adet olurum ve hiç gecikmez. Öncesinde lekelenmelerim başlardı ama bu ay hala bişey yok. Test yapıyorum negatif.. geçen aylarda famara kullanıp yumurta takibi yaptırdım bu ay kullanmadım. Onun etkisi mi bilmiyorum. Sanırım pzt doktora görüneceğim.
Ve çok fazla kabızım tuvalete cıkamiyorum krampları ona baglıyorum gectigimiz ay pes oeşe 27 günde bir oluyordum bu ay da öyle olacagm sandımB
En hiç bisey kullanmiyorum bu ay içinde ovülasyon testi kullandım buraya atmşlğımda var hatta erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadm bugun 5 gün oldu geçeli göğüslerimde hassaslık var çenemde iltihaplı sivilceler var kocaman bi türlü anlam veremedim napsam bilemedim
Bugün benimde gecikmemin 5.günü okuduğum kadarıyla herkes gecikme yaşıyor mevsimsel olduğunu düşünüyorum stres yaptıkça da gelmiyor18 ekim adet günümdü olmadım hala 5 gün gecikti erken gebelik yaptm negatiff hala olacak gibi degilim kabızım gectigimiz iki ay düzenli adet gördüm çok garip vucudumuz artk arastrmaktan beynim yandı noluyoo ...
Gercekten olabilirBugün benimde gecikmemin 5.günü okuduğum kadarıyla herkes gecikme yaşıyor mevsimsel olduğunu düşünüyorum stres yaptıkça da gelmiyor
Yinede adet söktürücü şeyler içmeyin belli de olmazGercekten olabilir
Yok icmiyorum ama kabızım pinades diye bi ilacim var onu icecektim ..Yinede adet söktürücü şeyler içmeyin belli de olmaz
Takvimime baktım düzenli 27 günde bir adet görüyomuşum yazarım ben tutarim yani bu ay da ovülasyon deniyim dedim 6 ekimde falan net bi cizgi gördüm degerlendirdik simdi dedigim gibi adetim 5 gun gecikti test negatifYinede adet söktürücü şeyler içmeyin belli de olmaz
Bu ay olmazsam var yani bişeyler , korkuyorum enfeskiyon var doktor korunun bi abla tavsiyesi demişti ama eşim bebek istiyor yari korunmalı yari korunmasız oldu biseyler acaba enfeksiyondan mi test negatif cıktıGec yumurtlamisinizdir. Bide rahim kendini hazirliyor derler ama.ne kadar dogru bilmiyorum. Ben boyle gecikmeler yasadigimin sonra ki ay hamile kaldim uc gebeligimde de
Yni sahsen bende oyle gecikmeler oldu 10 gun.kadar rahim hazirliyor dediler ertesi ay hamileydim 3 kez yasadim bunuBu ay olmazsam var yani bişeyler , korkuyorum enfeskiyon var doktor korunun bi abla tavsiyesi demişti ama eşim bebek istiyor yari korunmalı yari korunmasız oldu biseyler acaba enfeksiyondan mi test negatif cıktı
Ertesi aya kadar adet olmadın miYni sahsen bende oyle gecikmeler oldu 10 gun.kadar rahim hazirliyor dediler ertesi ay hamileydim 3 kez yasadim bunu
Adet gecikmesinden 13.. 14 gün sonra gebeligini òğrenen var seninde mi öyle oldu benimde bu ay biterse olmazsam adet gecikmem 14 gün oluyoYni sahsen bende oyle gecikmeler oldu 10 gun.kadar rahim hazirliyor dediler ertesi ay hamileydim 3 kez yasadim bunu
Bende 4 aydır düzenli 27 günde oluyorum aynı şeyleri yaşamamız da garip geldi gecikme olsun test benimde negatif.Takvimime baktım düzenli 27 günde bir adet görüyomuşum yazarım ben tutarim yani bu ay da ovülasyon deniyim dedim 6 ekimde falan net bi cizgi gördüm degerlendirdik simdi dedigim gibi adetim 5 gun gecikti test negatif
Yok biz yari korunduk yarı korunmadık ilacla degil zaten korunmadk gibi biseyBende 4 aydır düzenli 27 günde oluyorum aynı şeyleri yaşamamız da garip geldi gecikme olsun test benimde negatif.
Ama korunmayı yeni bıraktıysanız gecikme yaşamanız çok normal rahim bebek arıyor derler Bizim burda
Ama sperm girmeye başladı ya rahme o yüzden zaten geçikme yaşanıyor hormon değiştiği içinYok biz yari korunduk yarı korunmadık ilacla degil zaten korunmadk gibi bisey
Doğru ama tam tersi bekarken 3 beş gün oynuyodu adet günlerim evlendim tam 3 aylık evliyim iki defadır 27 gübde bir oluyodum bu defa da gecikti bekleyelim bakalmAma sperm girmeye başladı ya rahme o yüzden zaten geçikme yaşanıyor hormon değiştiği için
Hayir 10gun gec adet oldum 10 gun sonra ki olunan adetin bitiminde hamile kaldim.herkes ayni olmuyor tabi allah gonlunuzden geceni versinErtesi aya kadar adet olmadın mi
Anladmm aminnHayir 10gun gec adet oldum 10 gun sonra ki olunan adetin bitiminde hamile kaldim.herkes ayni olmuyor tabi allah gonlunuzden geceni versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?