İnşallah Sende varmı peki adet oldunmuHaber ver mutlaka inşallah güzel haberler ile gelirsin
Hayır olamadım hala ilaç kullanıyorum sökmesi icinİnşallah Sende varmı peki adet oldunmu
Peki ya hamileysen o ilaç etkilemezmi bebeğiHayır olamadım hala ilaç kullanıyorum sökmesi icin
Doktora danısarak mı kullanıyosunHayır olamadım hala ilaç kullanıyorum sökmesi icin
5. Gun gecikme sonucu doktora gittim gebelik, tsh ve prolaktin hormonuma baktı tsh sinirdaymis hamile kalmaya engel dedi tiroit ilacı ve adet söktürücü verdi birde folik asit verdi insalah önümüzdeki aylarda güzel sonuçlar alırızDoktora danısarak mı kullanıyosun
İnşallah canım5. Gun gecikme sonucu doktora gittim gebelik, tsh ve prolaktin hormonuma baktı tsh sinirdaymis hamile kalmaya engel dedi tiroit ilacı ve adet söktürücü verdi birde folik asit verdi insalah önümüzdeki aylarda güzel sonuçlar alırız
Test yaptınız mıMerhabalar
Benimde normalde 13 martta yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım.
Bugün de öğleden beri sadece peçeteye sildiğimde gelen şeffaf akıntı kırmızıyla karışık lekelenme var. Ne olduğunu anlamdım. 8 aydır deniyoruz olmadı. Pko var ama adetlerim düzenlidir.
Bir de bugün farkettim sağ göğsümün aleorasında 3 4 tane beyaz kabarcıklar var. Fikri olan var mı?
Herkes gibi ben de hamile kalmak istiyorum
2 gün önce yapmıştım negatiftiTest yaptınız mı
İltihapta olabilir ama bence bi 7. Güne kadar daha bekleyin derim2 gün önce yapmıştım negatifti
Sizce ne olabilir
Bende 8 aydır deniyorum 1 kimyasal gebeliğim var şimdide 11 gün gecikmem var bakalım2 gün önce yapmıştım negatifti
Sizce ne olabilir
Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin RabbimBende 8 aydır deniyorum 1 kimyasal gebeliğim var şimdide 11 gün gecikmem var bakalım
Benm bildiğim yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz ama bir doktora görününHakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim
İltihap gibi akıntı değil canım
Şeffaf bir şey
Merhaba sizi yakalamışken sormak isterim reglime 2 gub var Klomen ve catlatma iğnesi yapıldı bugun gittim kan verdim beta hcg 1.15 çıktı yükselme durumu olabilir mu acabaCanım ben de hemşireyim.
Kan testi verdin mi beta hcg bakıldı mı
Merhaba adet oldunuz muBenm bildiğim yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz ama bir doktora görünün
Evet oldum ama baya geçti şimdi 15 nisan bat tarihimMerhaba adet oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?