Adet gecikmesi beta hcg

dillaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
251
25
18
25
Kızlar iyi akşamlar , yine bir sorucam olucak size bugün adetimin 4. Günü hala adet olmadım dün kan verdim beta ama negatif çıktı 0.100 gecikmeme rağmen neden gebelik çıkmadı

Kızlar iyi akşamlar , yine bir sorucam olucak size bugün adetimin 4. Günü hala adet olmadım dün kan verdim beta ama negatif çıktı 0.100 gecikmeme rağmen neden gebelik çıkmadı
Canım negatif çıkmış normalde gecikmede mutlaka çıkardı strese bağlı olabilir gecikmen ama belirtilerin varsa biraz daha geciksin regl olmazsan tekrardan kan verirsin

Canım negatif çıkmış normalde gecikmede mutlaka çıkardı strese bağlı olabilir gecikmen ama belirtilerin varsa biraz daha geciksin regl olmazsan tekrardan kan verirsin
Bir saat önce ıkınınca wcde sümükle karışık kırmızı koyu kızıl kahve bişey geldi iki kere ama daha bişey yok tık yok

Olsa betada çıkardı. İlaç falan kullandıysan kesin ondandır. Son tedavide benim de 5 gün falan gecikti. İlaçtan değilse de strestendir :(

Stres yapma regl olmadığımız sürece herzaman bir umut vardır 😍
Birde adetimin 5. Günü bugün 4 gün geciktim bugün az az kahve geliyor ama çok az kan yok ilk ilişkimin 14. Günü 2. Ci ilişkimin 12. Günü en son ilişkimin 9. Cu günü ben normal her ay günü gününde olurum

Benim bu sonuçlarım iyi mi oluyor yani ne demek oluyor anlatabilir misiniz 🥹
Canım 0 başlayan sonuçlar gebelik olmadığını gosteriri 5 den yukarısı gebelik var demektir sen hayla adet olmadıysan bir kaç gün daha bekle kan ver tekrardan yada doktora muane ol içinde kalmasın

Birde adetimin 5. Günü bugün 4 gün geciktim bugün az az kahve geliyor ama çok az kan yok ilk ilişkimin 14. Günü 2. Ci ilişkimin 12. Günü en son ilişkimin 9. Cu günü ben normal her ay günü gününde olurum
Yerleşme kanaması olabilir. Bence sen git hastaneye test yaptır kandan

Back
X