Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım negatif çıkmış normalde gecikmede mutlaka çıkardı strese bağlı olabilir gecikmen ama belirtilerin varsa biraz daha geciksin regl olmazsan tekrardan kan verirsinKızlar iyi akşamlar , yine bir sorucam olucak size bugün adetimin 4. Günü hala adet olmadım dün kan verdim beta ama negatif çıktı 0.100 gecikmeme rağmen neden gebelik çıkmadı
Bir saat önce ıkınınca wcde sümükle karışık kırmızı koyu kızıl kahve bişey geldi iki kere ama daha bişey yok tık yokCanım negatif çıkmış normalde gecikmede mutlaka çıkardı strese bağlı olabilir gecikmen ama belirtilerin varsa biraz daha geciksin regl olmazsan tekrardan kan verirsin
Olsa betada çıkardı. İlaç falan kullandıysan kesin ondandır. Son tedavide benim de 5 gün falan gecikti. İlaçtan değilse de strestendirKızlar iyi akşamlar , yine bir sorucam olucak size bugün adetimin 4. Günü hala adet olmadım dün kan verdim beta ama negatif çıktı 0.100 gecikmeme rağmen neden gebelik çıkmadı
Bi 12 gün önce parol içmiştim o da geciktirebilir mi kiOlsa betada çıkardı. İlaç falan kullandıysan kesin ondandır. Son tedavide benim de 5 gün falan gecikti. İlaçtan değilse de strestendir![]()
Yok mümkün değil. İlaç derken hormon ilacı demiştim. Femara klomen ovitrelle gibiBi 12 gün önce parol içmiştim o da geciktirebilir mi ki
Hayır onları hiç kullanmadım sökülecek gibide değilim 4. Günüm adetin sadece o dediğim geldi anlamadımYok mümkün değil. İlaç derken hormon ilacı demiştim. Femara klomen ovitrelle gibi
Yeni başlıyordur. Beta 0,10 gebelik mümkün değil. Bir doktora görünün mutlakaHayır onları hiç kullanmadım sökülecek gibide değilim 4. Günüm adetin sadece o dediğim geldi anlamadım
Bir hafta önce verdim kan 0.226 çıktı dün verdim 0,100Yeni başlıyordur. Beta 0,10 gebelik mümkün değil. Bir doktora görünün mutlaka
Aaaa o zaman yarın bir daha ver canımBir hafta önce verdim kan 0.226 çıktı dün verdim 0,100
Ayy ne demek ki bu anlamadım nasıl yaniAaaa o zaman yarın bir daha ver canım
Bir daha test yaptır kan ver yaniAyy ne demek ki bu anlamadım nasıl yani
Test sonuçlarına göre öyle dedidinz iyiBir daha test yaptır kan ver yani
Canım demek istediği 1 hafta önce 0 226 çıkmış sonra 0 100 çıkmış yükselebilir belki bı kaç gün sonra tekrar kan verTest sonuçlarına göre öyle dedidinz iyi
Bişey mi yani![]()
Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan heyecan yaptım o yüzdenCanım demek istediği 1 hafta önce 0 226 çıkmış sonra 0 100 çıkmış yükselebilir belki bı kaç gün sonra tekrar kan ver
Stres yapma regl olmadığımız sürece herzaman bir umut vardırBen hiç anlamıyorum bu sonuçlardan heyecan yaptım o yüzden![]()
Benim bu sonuçlarım iyi mi oluyor yani ne demek oluyor anlatabilir misinizStres yapma regl olmadığımız sürece herzaman bir umut vardır![]()
Birde adetimin 5. Günü bugün 4 gün geciktim bugün az az kahve geliyor ama çok az kan yok ilk ilişkimin 14. Günü 2. Ci ilişkimin 12. Günü en son ilişkimin 9. Cu günü ben normal her ay günü gününde olurumStres yapma regl olmadığımız sürece herzaman bir umut vardır![]()
Canım 0 başlayan sonuçlar gebelik olmadığını gosteriri 5 den yukarısı gebelik var demektir sen hayla adet olmadıysan bir kaç gün daha bekle kan ver tekrardan yada doktora muane ol içinde kalmasınBenim bu sonuçlarım iyi mi oluyor yani ne demek oluyor anlatabilir misiniz![]()
Yerleşme kanaması olabilir. Bence sen git hastaneye test yaptır kandanBirde adetimin 5. Günü bugün 4 gün geciktim bugün az az kahve geliyor ama çok az kan yok ilk ilişkimin 14. Günü 2. Ci ilişkimin 12. Günü en son ilişkimin 9. Cu günü ben normal her ay günü gününde olurum