Adet Gecikmesi Hamile olabilirmiyim

Yagmur9643

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
14
0
1
26
benim 8 günlük gecikmem var test yaptım negatif gec yuumurtladım bu ay adetim 3 gn gecmişken kan testi yaptırdım negatif. Addet olcakmıs gibi ağrılarım var 8 gündür ama yok 2 gündürde miğde bulantım var uyku halim ve su gibi akıntım var sizce hamile olabilirmiyim sizler nasıl öğrendiniz

8 gün gecikmede bile olsa çıkardı sonuç hem kanda hem idrarda üzgünüm ama maalesef değilsiniz bı doktor a gidin kontrol olun kist enflasyon vs olabilir

Ben 1 gün gecikti adet öyle yaptım hemen pozitif çıktı? Adet gelecek gibi bi ağrı oluyordu karın şişkinliği vardı adet gğnğ gelmeden önce kusturacak derecede değil ama hafif hafif vardı midem yesem de aynı yemesem de aynıydı.. Sık sık tuvalete gidiyordum. Uyku vardı Biraz canım hiç bir şey yapmak istemiyordu bi çok acıkmaya başladım akıntım oluyordu.. Bu yüzden adet günü geldiğinde tuvalete sık sık kontrol ediyordum geldi sanıp böyle ama adet bi gün gecikince yaptım direkt.. Peki sen erken gebelik testi mi yaptın adet 3 gün gecikince kesn çıkar bildiğim kadarıyla

Normalde yumurtlama günüm ayın 9 idi ama 15 inde yumurtlamam oldu o yüzden tereddüt ediyorum varımıdır diye ilk gebeliğim oluccak benim 3 aydır deniyoruz bakalım pazartesi tekrardan doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…