- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Stres adet düzensizliği yaparAdetime 1 gün kala hayatımda ilk kez antideprasan aldım 2 kere. akşam ve ertesi gün sabah. Toplamda 2 kere yuttum. Sakin kalmam gerekiyordu. Neyse 5 gündür hep midem bulanıyor başım dönüyor halsizim. Hasta gibiydim acile gittim bütün testler negatif beta 1.5 çıktı aynı anda idrar verdim dün. Bugün böyle kuruma çizgisi mi nedir. Adetim bugün 2. Günü geçti
Lustral antideprasan adet düzensizliği yapar mı aşırı stres kaygı vardı 3 gündür
Bugüne kadar çok stres vardı hep gününde oldum ama bilmiyorum korunmasız doğurganlık günlerinde hep değerlendirildiStres adet düzensizliği yapar
Nadiren de olsa olabilir tabii ki herkesin vücudu farklıdır sonucunuzdada negatıf cıkmısAslında adetlerim düzenlidir stresten de hiç gecikmesi yaşamıyorum
Bişey olsa geç döllenme olsa da çıkar mıydı yaniNadiren de olsa olabilir tabii ki herkesin vücudu farklıdır sonucunuzdada negatıf cıkmıs
Geç döllenmeyi bilemem ama illaki adet gecınce 5-10 falan olurdu en düşük ihtimalle mantıken ama tabii içiniz rahat etmezse birkaç gün sonra tekrar beta baktırınBişey olsa geç döllenme olsa da çıkar mıydı yani
Tamam öyle yapıcamGeç döllenmeyi bilemem ama illaki adet gecınce 5-10 falan olurdu en düşük ihtimalle mantıken ama tabii içiniz rahat etmezse birkaç gün sonra tekrar beta baktırınlustrala yeni mi basladınız panik atak mı var
Antidepresanlar kesinlikle doktor kontrolunde kullanılması gerekir 3 tane yutup bırakılacak seyler degıl arkadasınız keske vermeseydiTamam öyle yapıcamvallahi lustralı öyle sakin kalayım diye içtim aşırı heyecan korku vardı ama yanlış yaptım iki yutunca sağlıklı sonuç beklenemez. Sınava girecektim o yüzden arkadaştan aldım içtim.
Peki sakinlestınız mi kullanınca merak ettim deTamam öyle yapıcamvallahi lustralı öyle sakin kalayım diye içtim aşırı heyecan korku vardı ama yanlış yaptım iki yutunca sağlıklı sonuç beklenemez. Sınava girecektim o yüzden arkadaştan aldım içtim
Çoook haklısınız çok iyi yazdınız parmaklarınızı sağlık yüreğinize esenlikler diliyorumAntidepresanlar kesinlikle doktor kontrolunde kullanılması gerekir 3 tane yutup bırakılacak seyler degıl arkadasınız keske vermeseydieğer anksiyete tarzı strese giriyorsanız herhangı bır devlet hastanesınde paıkıyatrıste gıdıp soyleyebılırsınız size en uygununu önerırler
Çoook haklısınız çok iyi yazdınız parmaklarınızı sağlık yüreğinize esenlikler diliyorum
Ayy hayırr hiç bir işe yaramadı biliyor musunuz hep stres yaptım ya kaybedersem diye hep endişelendim pişman oldum içtiğime en güzeli reçete edilir ilaçlarPeki sakinlestınız mi kullanınca merak ettim de
Çoook haklısınız çok iyi yazdınız parmaklarınızı sağlık yüreğinize esenlikler diliyorum
Benim de stresli bir yapım var anksiyete yani ondan dolayı hapa başladım 1 aydır kullanıyorum hıc bır degısıklık yok demem o ki 2 tane yutunca hafıfleyen bır sey degıl düzenli olarak yeterli dozda ılerlemek gerekıyorAyy hayırr hiç bir işe yaramadı biliyor musunuz hep stres yaptım ya kaybedersem diye hep endişelendim pişman oldum içtiğime en güzeli reçete edilir ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?