• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET gecikmesi lustral

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.381
1.803
133
Adetime 1 gün kala hayatımda ilk kez antideprasan aldım 2 kere. akşam ve ertesi gün sabah. Toplamda 2 kere yuttum. Sakin kalmam gerekiyordu. Neyse 5 gündür hep midem bulanıyor başım dönüyor halsizim. Hasta gibiydim acile gittim bütün testler negatif beta 1.5 çıktı aynı anda idrar verdim dün. Bugün böyle kuruma çizgisi mi nedir. Adetim bugün 2. Günü geçti
Lustral antideprasan adet düzensizliği yapar mı aşırı stres kaygı vardı 3 gündür

Eklentiler

• 1000093135.webp
    1000093135.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 15
Adetime 1 gün kala hayatımda ilk kez antideprasan aldım 2 kere. akşam ve ertesi gün sabah. Toplamda 2 kere yuttum. Sakin kalmam gerekiyordu. Neyse 5 gündür hep midem bulanıyor başım dönüyor halsizim. Hasta gibiydim acile gittim bütün testler negatif beta 1.5 çıktı aynı anda idrar verdim dün. Bugün böyle kuruma çizgisi mi nedir. Adetim bugün 2. Günü geçti
Lustral antideprasan adet düzensizliği yapar mı aşırı stres kaygı vardı 3 gündür
Stres adet düzensizliği yapar

Geç döllenmeyi bilemem ama illaki adet gecınce 5-10 falan olurdu en düşük ihtimalle mantıken ama tabii içiniz rahat etmezse birkaç gün sonra tekrar beta baktırın 🌸 lustrala yeni mi basladınız panik atak mı var
Tamam öyle yapıcam 💞💞 vallahi lustralı öyle sakin kalayım diye içtim aşırı heyecan korku vardı ama yanlış yaptım iki yutunca sağlıklı sonuç beklenemez. Sınava girecektim o yüzden arkadaştan aldım içtim.

Tamam öyle yapıcam 💞💞 vallahi lustralı öyle sakin kalayım diye içtim aşırı heyecan korku vardı ama yanlış yaptım iki yutunca sağlıklı sonuç beklenemez. Sınava girecektim o yüzden arkadaştan aldım içtim.
Antidepresanlar kesinlikle doktor kontrolunde kullanılması gerekir 3 tane yutup bırakılacak seyler degıl arkadasınız keske vermeseydi 🙈 eğer anksiyete tarzı strese giriyorsanız herhangı bır devlet hastanesınde paıkıyatrıste gıdıp soyleyebılırsınız size en uygununu önerırler 😇

Antidepresanlar kesinlikle doktor kontrolunde kullanılması gerekir 3 tane yutup bırakılacak seyler degıl arkadasınız keske vermeseydi 🙈 eğer anksiyete tarzı strese giriyorsanız herhangı bır devlet hastanesınde paıkıyatrıste gıdıp soyleyebılırsınız size en uygununu önerırler 😇
Çoook haklısınız çok iyi yazdınız parmaklarınızı sağlık yüreğinize esenlikler diliyorum 😍😍

Ayy hayırr hiç bir işe yaramadı biliyor musunuz hep stres yaptım ya kaybedersem diye hep endişelendim pişman oldum içtiğime en güzeli reçete edilir ilaçlar 🌸🥰💞
Benim de stresli bir yapım var anksiyete yani ondan dolayı hapa başladım 1 aydır kullanıyorum hıc bır degısıklık yok demem o ki 2 tane yutunca hafıfleyen bır sey degıl düzenli olarak yeterli dozda ılerlemek gerekıyor 😇 en güzeli receteli ilaç🦋

Back
X