Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denedim 6 gün içtim olmadım sonra dr gittim kanda negatif çıktı belim çok ağırdı sadece sonra işte progesteron verdi üç ampul yapıldım onunda 5 günü hala olmadım yine 4 günde soğan suyu içtim yine olmadım işte dr gidecwm tekrar
Denedim 6 gün içtim olmadım sonra dr gittim kanda negatif çıktı belim çok ağırdı sadece sonra işte progesteron verdi üç ampul yapıldım onunda 5 günü hala olmadım yine 4 günde soğan suyu içtim yine olmadım işte dr gidecwm tekrar
Ama sen sogan kurunu yanlis kullaniyorsun galiba adetten 2gun sonra baslayacaksin eger olmuyorsan hemen baslamalisin 15gün boyunca sabah aksam sonra bi sure durman gerek 1 mi 2 haftami bilemedim sonra tekrar 15 gun sogan kuru ve sonlandiriyorsun galiba sen anladigim kadariyla 5 6 gun icip durdurup sonra 1 2 gun icip durduruyorsun bi faydasini gorecegini sanmiyorum bu sekilde iyi arastir