Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi negatif test ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Kızlar selam adetim bir gün geçti dün olmam lazımdı olmadım yarın doğum günüm belki vardır süpriz olur diye dayanamayıp bugün akşam 7 gibi test yaptım negatiff belirtilerimde göğüs hassasiyeti ara ara hafif bel ağrısı ve az akıntım var. Geçen ay da 8 gün gecikmiştim acaba bu ayda mı gecikecek yoksa gebelik var mıdır düşünmeden edemiyorum

Rabbim gonlunuzdekini en hayırlı bir şekilde nasip etsin İNŞAALLAH. Bu arada aynı gün doğmuşuz benim de yarın doğum günüm.

Canım zaten çok düşündüğün için olmuyor hiç düşünme ummadığın bı anda hamile olduğunu öğreneceksin ben her ay test yapardım adetim hep geçerdi umursamadım 1 ay adet günü test yaptım pozitif çıktı inanamadim bile

Ya ben de her yıl eylül ayında adet gecikmesi oluyor. Hem de 15 güne kadar uzayabiliyor

Yaa ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin bunu hep yapmak istiyorum bi kaç gün umursamıyorum sonra yine aklıma geliyor

Yaa ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin ♥ bunu hep yapmak istiyorum bi kaç gün umursamıyorum sonra yine aklıma geliyor
Canım bnde o ay kendimi hep temizliğe vurdum her hafta cam kapı hali surkeledim aklıma bile gelmiyordu şuan sabırsızlıkla cinsiyeti bekliyorum çok merak ediyorum 1 kizim var bide oğlum olsun istiyorum artık hayırlısı

Allah gönlüne göre versin canım benim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun benimde bir oğlum var kardeş istiyorum

Allah gönlüne göre versin canım benim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun benimde bir oğlum var kardeş istiyorum
Tedaviyle olmadı dimi oğlun bnde 2 buçuk senedir evliyim evlendigim gibi hamile kaldım 18 yaşında evlendim ve anne oldum şuan kızım 21 aylık bnde 21 yaşındayım

Tedaviyle olmadı dimi oğlun bnde 2 buçuk senedir evliyim evlendigim gibi hamile kaldım 18 yaşında evlendim ve anne oldum şuan kızım 21 aylık bnde 21 yaşındayım
Yok tedaviyle olmadı ama hemen evlenir evlenmez olmadı benim kistim vardı nerdeyse 2 yıl korunmamıştım olmuyordu diğer postlarımdan birine denk geldiysen görmüşsündür ikinci evliliğim benim oğlum ilk evliliğimden

Benimde ikinci evliligim simdi kardes istiyoruz cocuklarimiza :)

Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder canım çok güzel bı duygu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…