Adet gecikmesi negatif test

asyakarabey

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
156
31
13
25
Kızlar yardım eder misiniz? Reglim gecikti 5. Gün kan testim 0.2 çıktı. Bugün gecikmenin 8.günü hala regl olmadım beyaz akıntım devam ediyor yaşayan bilgisi olan var mı?

Umut vermek istemem ama benim ilk hamileliğimde 10. gün gecikmeyle kan da ve gebelik testinde pozitif olmuştu maalesef sonraki süreç düşükle sonuçlanmıştı ama geç döllenme olabilir sizinde

Geç döllenme olabilir 10 günü geçince tekrar verin kan. Yoksa kadın doğumdan randevu alın baktırın

regli belirtileri vardı genel olarak tek fark çok fazla uykum geliyordu ve uyuyordum
Bnde regl belirtisi de yok normalde göğüs hassasiyeti ağrılarım olurdu bu ay onlar da yok. İnşallah geç döllenme olmuştur. Teşekkür ederim cevabınız için😇

Kızlar yardım eder misiniz? Reglim gecikti 5. Gün kan testim 0.2 çıktı. Bugün gecikmenin 8.günü hala regl olmadım beyaz akıntım devam ediyor yaşayan bilgisi olan var mı?
Birisi 20 gün gecikmeden sonra öğrenmiş hamileliği. Belki geç döllenmedir canım

Evet kullanmayın bir süre.
kızlar selamm şehir dışına çıkacağım için doğum kontrol hapına 12 saat geç basladım ondan sonra unutmadım ve tam devam ediyorum ilk 1 hafta da ilişkim olmadı bugün ilişkide kazara içime boşaldı biraz sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? ovulasyon haftasının da son günüydü bu beni biraz strese soktu açıkçası sizce ne yapmalıyım

Umut vermek istemem ama benim ilk hamileliğimde 10. gün gecikmeyle kan da ve gebelik testinde pozitif olmuştu maalesef sonraki süreç düşükle sonuçlanmıştı ama geç döllenme olabilir sizinde
Merhabaa benimde adetim geçti gününe yakın 3 gün kanamam oldu sonra şişkinlikler mide bulantım ve mide yanmam oluyordu dün akşam test yaptım negatif ama bu gün biraz kanamam var şüpheleniyorum ama ne yapmam gerek

Back
X