- 17 Şubat 2025
- 156
- 31
- 13
- 25
- Konu Sahibi asyakarabey
Kızlar yardım eder misiniz? Reglim gecikti 5. Gün kan testim 0.2 çıktı. Bugün gecikmenin 8.günü hala regl olmadım beyaz akıntım devam ediyor yaşayan bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öncesinde kan vermiş miydinizUmut vermek istemem ama benim ilk hamileliğimde 10. gün gecikmeyle kan da ve gebelik testinde pozitif olmuştu maalesef sonraki süreç düşükle sonuçlanmıştı ama geç döllenme olabilir sizinde
Pazartesi günü randevum var inşallah geç döllenmedirGeç döllenme olabilir 10 günü geçince tekrar verin kan. Yoksa kadın doğumdan randevu alın baktırın
Belirtiniz var mıydıUmut vermek istemem ama benim ilk hamileliğimde 10. gün gecikmeyle kan da ve gebelik testinde pozitif olmuştu maalesef sonraki süreç düşükle sonuçlanmıştı ama geç döllenme olabilir sizinde
Sadece gebelik testi yapmıştım onlar da negatif çıkmıştı. 10. gün silik bir çizgi çıkınca kan vermiştimDaha öncesinde kan vermiş miydiniz
regli belirtileri vardı genel olarak tek fark çok fazla uykum geliyordu ve uyuyordumBelirtiniz var mıydı
Bnde regl belirtisi de yok normalde göğüs hassasiyeti ağrılarım olurdu bu ay onlar da yok. İnşallah geç döllenme olmuştur. Teşekkür ederim cevabınız içinregli belirtileri vardı genel olarak tek fark çok fazla uykum geliyordu ve uyuyordum
Ayy Aminn teşekkür ederim hepimizin inşallahAllah gönlünüzden geçeni size nasip etsin inşallah rica ederim![]()
Birisi 20 gün gecikmeden sonra öğrenmiş hamileliği. Belki geç döllenmedir canımKızlar yardım eder misiniz? Reglim gecikti 5. Gün kan testim 0.2 çıktı. Bugün gecikmenin 8.günü hala regl olmadım beyaz akıntım devam ediyor yaşayan bilgisi olan var mı?
Pazartesi günü randevum var adet söktürücü verir kesin kullanmayayım o zmanBirisi 20 gün gecikmeden sonra öğrenmiş hamileliği. Belki geç döllenmedir canım
Evet kullanmayın bir süre.Pazartesi günü randevum var adet söktürücü verir kesin kullanmayayım o zman
kızlar selamm şehir dışına çıkacağım için doğum kontrol hapına 12 saat geç basladım ondan sonra unutmadım ve tam devam ediyorum ilk 1 hafta da ilişkim olmadı bugün ilişkide kazara içime boşaldı biraz sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? ovulasyon haftasının da son günüydü bu beni biraz strese soktu açıkçası sizce ne yapmalıyımEvet kullanmayın bir süre.
Teşekkür ederimEvet kullanmayın bir süre.
Merhabaa benimde adetim geçti gününe yakın 3 gün kanamam oldu sonra şişkinlikler mide bulantım ve mide yanmam oluyordu dün akşam test yaptım negatif ama bu gün biraz kanamam var şüpheleniyorum ama ne yapmam gerekUmut vermek istemem ama benim ilk hamileliğimde 10. gün gecikmeyle kan da ve gebelik testinde pozitif olmuştu maalesef sonraki süreç düşükle sonuçlanmıştı ama geç döllenme olabilir sizinde