• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi negatif test ??

Tugraderya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
531
210
103
29
Arkadaşlar 10 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım hala gelen giden yok. Bugün kaset test ve erken gebelik testi yaptım negatif.. kaset testte çöpe atarken bi gölge görür gibi oldum ama yinede attım negatif diyip. Geç döllenme olabilir mi negatiften pozitife dönen var mııı

Arkadaşlar 10 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım hala gelen giden yok. Bugün kaset test ve erken gebelik testi yaptım negatif.. kaset testte çöpe atarken bi gölge görür gibi oldum ama yinede attım negatif diyip. Geç döllenme olabilir mi negatiften pozitife dönen var mııı
Kızlarrrr

Belki geç döllenme olmuş olabilir isterseniz yarın sabah tekrarlayın daha garanti olur

Belki geç döllenme olmuş olabilir isterseniz yarın sabah tekrarlayın daha garanti olur
Bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine sadece benim gördüğüm bi gölge gördüm hatta ilk 2. Dkka bişey göremedim bıraktım az önce hafif daha belliydi tabi beklediği için kırıma çizgiside olabilir o yüzden negatif galiba. Bi kaç gün daha bekliyip bidaha test yaparım belki

Bu ay herkeste geckkme var cikmadi ise yoktur ben en canli ornegim su an bende gecikti diye sevinip teet yaptim kan verdim hep negatif cikti 17 gun geciktim sonunda adet oldum hic bir testim pozitif cikmadi

Back
X