• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 Gün Kala Test Negatif

Merhaba kızlar beklenen regl günüm bugün, erken gebelik testlerim hep negatif çıkmıştı. bir haftadır çok ciddi mide bulantım ve kasık ağrılarım var, dün akşam mide bulantısı için acile gittik gebelik testi yaptırdık, normalde sonuçlarım hep <1.20 yazardı şimdi 2.71 olarak çıktı. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım evde silik çizgi çıktı. Yükselme ihtimali varmıdır sizce? Böyle birşey yaşayan var mı?
Hekiminiz bir şey dedi mi olabilir gibi bir de hangi testi yapmıştınız?

Ben reglime 4 gün kala kan verdim 0,2 cıktı. Bilmiyorum rabbim nasıp etsin isteyen herkese. Yarın regli olmam gerekiyo normalde. Agrım var. Ama umudumda var.

Hangi marka ? Ben bu ay ilk defa laboquick Ovulasyon testini kullanmaya başladım, içindende 6 tane gebelik testi çıktı henüz deneyimlemedim ama inşallah o da hayal kırıklığı yaratmaz
Ovulasyon testleri işe yarıyomu gercekten. Denemekte fayda olabilir mi

Ovulasyon testleri işe yarıyomu gercekten. Denemekte fayda olabilir mi
Ben 2 kere innovita, bu ay laboquick kullandım.
Bu ay beklemedeyim inşallah olur.
Öncekilerde hamilelik olmadı ama yumurtlama gününü bulmak için gerçekten yarayışlı. 💕
Ayrıca çoğu kişi kullanıpta hamile kalıyor. 💐
Darısı bize inşallah

Ben 2 kere innovita, bu ay laboquick kullandım.
Bu ay beklemedeyim inşallah olur.
Öncekilerde hamilelik olmadı ama yumurtlama gününü bulmak için gerçekten yarayışlı. 💕
Ayrıca çoğu kişi kullanıpta hamile kalıyor. 💐
Darısı bize inşallah
İnşaAllah güzelim güzel haberler alalım be 😊🙏🏽

Back
X