- 9 Ağustos 2020
- 531
- 210
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tugraderya
-
KızlarrrrArkadaşlar 10 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım hala gelen giden yok. Bugün kaset test ve erken gebelik testi yaptım negatif.. kaset testte çöpe atarken bi gölge görür gibi oldum ama yinede attım negatif diyip. Geç döllenme olabilir mi negatiften pozitife dönen var mııı
Belki geç döllenme olmuş olabilir isterseniz yarın sabah tekrarlayın daha garanti olurArkadaşlar 10 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım hala gelen giden yok. Bugün kaset test ve erken gebelik testi yaptım negatif.. kaset testte çöpe atarken bi gölge görür gibi oldum ama yinede attım negatif diyip. Geç döllenme olabilir mi negatiften pozitife dönen var mııı
Bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine sadece benim gördüğüm bi gölge gördüm hatta ilk 2. Dkka bişey göremedim bıraktım az önce hafif daha belliydi tabi beklediği için kırıma çizgiside olabilir o yüzden negatif galiba. Bi kaç gün daha bekliyip bidaha test yaparım belkiBelki geç döllenme olmuş olabilir isterseniz yarın sabah tekrarlayın daha garanti olur
dün yapmıştım aslında bişey yoktu ama bugün bidahamı yapsamerken gebelik testi deneyin
güvenilirliği yüksek bir test almanızı öneririmdün yapmıştım aslında bişey yoktu ama bugün bidahamı yapsam
Önerebileğiniz bi marka var mı acaba yakınımdaki eczanede Awox vargüvenilirliği yüksek bir test almanızı öneririm
awox iyi diyorlar ama benim duyduğum kadarıyla en iyisi laboquickÖnerebileğiniz bi marka var mı acaba yakınımdaki eczanede Awox var
Teşekkür ediyorum bulmaya çalışacağımawox iyi diyorlar ama benim duyduğum kadarıyla en iyisi laboquick
Yarın sabaha kadar adet olmazsam sabah sağlık ocağında kan verıcem bakalımkan testı yaptırın
Eğer olmazsanız acile gidip aşırı bulantı test yaptım filan deyin ben bu şekilde kan vermiştim sanırım normal sadece test yaptım deyince hastane acilde kan almıyorlarYarın sabaha kadar adet olmazsam sabah sağlık ocağında kan verıcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?