- 22 Kasım 2015
- 1.398
- 1.083
- 333
- 31
- Konu Sahibi Tugraderya
Hayır normal testle yaptım ama biri silik biri negatif çıktı 2 kere yaptımBende 3.gün yaptım negatif erke gebelik testi ile mi yapmıştınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır normal testle yaptım ama biri silik biri negatif çıktı 2 kere yaptımBende 3.gün yaptım negatif erke gebelik testi ile mi yapmıştınız acaba
Benimde şuan 3gün gecikmem var negatif çıktı Freely marka ile yaptımHayır normal testle yaptım ama biri silik biri negatif çıktı 2 kere yaptım
Geç dölllenme var ise hemen idrarda çıkmıyorBenimde şuan 3gün gecikmem var negatif çıktı Freely marka ile yaptım
İnşallah vardır stres yaptıysam da gecikmiştir yada mevsimselGeç dölllenme var ise hemen idrarda çıkmıyor
İnşallah vardır stres yaptıysam da gecikmiştir yada mevsimsel
Adet oldunuz mu benim 15 Ekim'de olmam lazımdı test verdim gebelik yok geç döllenmeden şüphelendik son ilişki 14 ekimKızlarrrr
Valla benımde bir gun gecıktı test yapıyorım hafıf golge gıbı bısı var ama anlamadım oldum sanıyorum ama peceteyle sılince sarı akıntı ve kahveregı lekelenmem gelıyor hatta 6 7 gun omce adet oldım sandım ped taktım bır kac saat sonra kesıldı ertesı gun azıcık daha geldı sonra yok ılk defa basıma gelıyorGeciken gecikene benim de bugün bar günüm ama ne gelen ne giden var testlerde negatif. Düzenli bir döngüm olduğu için şaşırdım ama olsa silikte olsa çıkardı diyorum çünkü yumurtlamanın 15/16. Günü oluyor bugün…
Hatta adet oldum sanınca takvıme baktım 12 gunde nasıl adet oldım dıye sasırmıstımValla benımde bir gun gecıktı test yapıyorım hafıf golge gıbı bısı var ama anlamadım oldum sanıyorum ama peceteyle sılince sarı akıntı ve kahveregı lekelenmem gelıyor hatta 6 7 gun omce adet oldım sandım ped taktım bır kac saat sonra kesıldı ertesı gun azıcık daha geldı sonra yok ılk defa basıma gelıyor
Benimde sizinle birebir aynı kanda negatif çıktı 3. Gün test verdim bugün 5. GünHatta adet oldum sanınca takvıme baktım 12 gunde nasıl adet oldım dıye sasırmıstım
Ben gecen kan verdım acilde 2.30 cıktı acaba gec döllenmemi 7 gun oldu suan hala hasta olmadım testte yaptım bugun negatıf valla kafayı yıyecemBenimde sizinle birebir aynı kanda negatif çıktı 3. Gün test verdim bugün 5. Gün