ADET GECİKMESİ NEGTİF TEST

Yok canım ya salı günü adet gecikmesinin 11 günü yani beta verdim 0.100 çıktı negatif doktor başta biraz daha bekle istersen dedi sonra adet söktürücü yazdı rahimde kalınlaşma var adet olucaksin dedi ama ben bekliyorum kullanmadım 13. Gün benim de bugün kan verdin mi
Yok canım vermedim daha idrar testi yaptım belli aralıklarla 3 tane negatifti

Omce kana çıkıyor ya canım verseydin yada idrqrla takip edip çıkarsa verirsin bilmiyorum ki çok gecikme yaşayan olmuş bu ay mevsimsel herhalde
Ya şöyle aslında ilişkinin üstünden 1.5 ay geçti 13 günde gecikme olunca artık gebelik olsa idrarda çıkardı heralde diye düşündüm sence :(

Ya şöyle aslında ilişkinin üstünden 1.5 ay geçti 13 günde gecikme olunca artık gebelik olsa idrarda çıkardı heralde diye düşündüm sence :KK43:
Geç döllenme ihtimali yok mu yani en son ilişki 1.5 ay mi oldu öyle ise çıkması lazım tabiki doktora gidin o zaman bir baksın gecikme sebebine

Geç döllenme ihtimali yok mu yani en son ilişki 1.5 ay mi oldu öyle ise çıkması lazım tabiki doktora gidin o zaman bir baksın gecikme sebebine
Evet canım geç döllenme ihtimalı yok galiba yani 1.5 ay önce oldu ilişki sonra bidaha olmadı.
bencede gebelik olsa artık çıkardı heralde hala olamazsam artık alıcam randevu 😞

Yazarım canım pazartesiye kadar bekliycem olmazsam adet tekrar kan vericem
Bende aynı durumdayım adetim iki gün gecikti dün test yaptım baya negatif ti benim bide adetimden 5 gün önce çok az kan geldi kahverengi gibi bide bende spiral var yani benim adetim hiç gecikmezdi saati bile tutardı bugünde olmazsam yarın doktora gidecegim

Bide kasik ağrım var hareket ettikçe ağrıyor sizde de var mi
Var canım bat gunumden beri ara qrq giriyor kasik agrisi batma hissi alt karın ağrısı da belli ediyir adet olacakmış gibi ama olamıyorum.siz çocuk istemiyorsunuz sanırım sprial olduğuna gore

Bende aynı durumdayım adetim iki gün gecikti dün test yaptım baya negatif ti benim bide adetimden 5 gün önce çok az kan geldi kahverengi gibi bide bende spiral var yani benim adetim hiç gecikmezdi saati bile tutardı bugünde olmazsam yarın doktora gidecegim
Adet öncesi lekelenme yerleşme kanaması diyorlar ama bilemem cnm

Benim iki tane var çok şükür öyle düşüncemiz yoktu iki yıldır spiral var ama hayırlısı olsa teste çıkardı galiba

Back
X