• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi normal mi

alya demirel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
10 gündür adet olmuyorum 9.günde kan testi verdim 0.200 çıktı ve hala adet olmadim sorun mu var hamile de değilim yaşayan varmı sinirlerim bozulmaya başladı

10 gündür adet olmuyorum 9.günde kan testi verdim 0.200 çıktı ve hala adet olmadim sorun mu var hamile de değilim yaşayan varmı sinirlerim bozulmaya başladı
Ramazan ayında genel bi gecikme var hep yazıyorlar buraya bide stres yapıyorsan çok etkileniyorsindur ben temmuz ayında hiç regl olmadım kaç defa test verdim soğan ve ya maydanoz suyu içebilirsin kafanı da rahat tut

Teşekkür ederim 25 yaşındayım ilk defa boyle oldu
Aynı yaşta sayılırız stres aşırı ama aşırı etkiliyor rahat ol gelir merak etme. Hamile. Kalmaya çalışıyorsan içinde stres vardır o yüzden olabilir

Benim de bu ay tam 10 gün gecikti.Geçen ay çok yoğun olmuştum ve normalden uzun sürmüştü adetim.Ben ona bağladım.On günlük gecikmenin sonunda dün sabah adet oldum.

12.gün oldu hala adet olmadim adet söktürücü kullanıyorum 2 gündür
Benim de bu ay tam 10 gün gecikti.Geçen ay çok yoğun olmuştum ve normalden uzun sürmüştü adetim.Ben ona bağladım.On günlük gecikmenin sonunda dün sabah adet oldum.

Danıştım doktor verdi zaten ama ilac bitince adet olmayıp gebe kalanlar varmis dogru mu acaba
İlaç gebe kalmaya yardımcı oluyor mu bilmiyorum olabilir de tabi.Ama adet söktürücü ile adet olmazsanız gebelik var demek ki.Hayatım boyunca iki kez söktürücü kullandım sadece.İlaç bittikten 7 gün sonra adet oldum ikisinde de.

İlaç gebe kalmaya yardımcı oluyor mu bilmiyorum olabilir de tabi.Ama adet söktürücü ile adet olmazsanız gebelik var demek ki.Hayatım boyunca iki kez söktürücü kullandım sadece.İlaç bittikten 7 gün sonra adet oldum ikisinde de.
Anladim teşekkür ederim ben ilk defa adet söktürücü kullanıyorum o yüzden aklımda soru işaretleri vardi bide eczane çalışana sordum ilaci alırken içtikten sonra 1 sonra bile adet olan var demişti o yüzden aklımda soru işaretleri kaldı

Anladim teşekkür ederim ben ilk defa adet söktürücü kullanıyorum o yüzden aklımda soru işaretleri vardi bide eczane çalışana sordum ilaci alırken içtikten sonra 1 sonra bile adet olan var demişti o yüzden aklımda soru işaretleri kaldı
İlaç bitti mi kullanıyor musunuz daha

Back
X