Adet Gecikmesi Ovülasyon Testi

Uygulamadan benim 4 haftalık gözüküyor ama uygulama adet tarihini baz alıyor ben adetim bittikten 10 gün sonra ilişki denedim doktorda dedi zaten olduysa o zaman olmuştur dedi adet zamanı olduğunu sanmıyorum ama biz öyle baz alıyoruz dedi yani 2338 iyi ama 3000 olduğunda zaten kese gözüküyor yok alttan da bakmadı cuma kese varsa çıkar artık alttan bakarız dedi ama ben gitmicem alttan baktırmak istemiyorum doktor sakıncası yok dese de şu an düşünmüyorum beklicem o yüzden değerim tam yükselene kadar
Bende alttan baktirmayi düşünmüyorum ya. Kesin yarın bakmak ister doktor ama 6. Haftada bakmasını istiyorum. Daha çok küçük zarar veriyomuş ultrasondaki ışınlar :(

Bende alttan baktirmayi düşünmüyorum ya. Kesin yarın bakmak ister doktor ama 6. Haftada bakmasını istiyorum. Daha çok küçük zarar veriyomuş ultrasondaki ışınlar :(
Valla bilmiyorum banada doktor yarın için cuma günü gel alttan keseyi görüyor muyuz bakalım dedi ama gitmicem şimdi kan vermeye gidiyorum değerim yine ne durumda diye eğer düzgünse haftaya karından baktırırım alttan doktorlar sorun yok diyor ama bende sizin gibi korkuyorum

Merhaba gittim karnımdan baktılar gördük keseyi☺️ 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi onu bekliyorum sizde son durum nedir
Bende bugün gidiyorum keseyi görmeleri lazımmış bugün bakalım inşallah bende görebilirim ilk gittiğimde değerim 969 olduğu için göremediler 2 gün önce kan verdim 2236 çıktı artık bugün görünür dedi bakalım umarım benimde iyi olur

Bende bugün gidiyorum keseyi görmeleri lazımmış bugün bakalım inşallah bende görebilirim ilk gittiğimde değerim 969 olduğu için göremediler 2 gün önce kan verdim 2236 çıktı artık bugün görünür dedi bakalım umarım benimde iyi olur
Gittiniz mi gördüler mi keseyi. Ben artık baktirmiyorum HCGye baktirsam mi acaba? Benim en son 19 Mayıs'ta 2338 di 🤔

Gittiniz mi gördüler mi keseyi. Ben artık baktirmiyorum HCGye baktirsam mi acaba? Benim en son 19 Mayıs'ta 2338 di 🤔
Maalesef benim ki dış gebelik çıktı çok yüksek ağrım olduğu için hemen ameliyata aldılar gecikmiş biraz iç kanamam varmış ameliyat çok riskliydi kanamayı durduramayabilirlerdi ailem eşim herkes perişan oldu tek tüpümü aldılar çok üzgünüm

Maalesef benim ki dış gebelik çıktı çok yüksek ağrım olduğu için hemen ameliyata aldılar gecikmiş biraz iç kanamam varmış ameliyat çok riskliydi kanamayı durduramayabilirlerdi ailem eşim herkes perişan oldu tek tüpümü aldılar çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Üzülmeyin vardır bunda da bir hayır Demek ki henüz zamanı değildi Tekrar anne olabiliyorsun sonuçta tek tüple bi çok kadın hamile kalabiliyo. Şuan en önemlisi senin sağlığın ve iyileşmen♥️ inşallah en kısa sürede iyileşirsin canım 🙏🏻

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Üzülmeyin vardır bunda da bir hayır Demek ki henüz zamanı değildi Tekrar anne olabiliyorsun sonuçta tek tüple bi çok kadın hamile kalabiliyo. Şuan en önemlisi senin sağlığın ve iyileşmen♥️ inşallah en kısa sürede iyileşirsin canım 🙏🏻
Çok teşekkür ederim inşallah o kadar ağrılarım oluyor ki sabrediyorum Allahım sizede sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Back
X