Adet gecikmesi test negatif

Dün ilk idrarla test yaptım pozitif gibiydi silik gölge çizgi vardı hatta foruma attım herkes gördü fakat bugün yaptığımda yine dümdüz beyaz çıktı çizgi felan yok ben hiçbir şey anlamadım

Benim sanırım geç döllenme 3 gün geciktim değer düşük çünkü ilişkiden 12. Gün bu değerle öğrendim

Benim sanırım geç döllenme 3 gün geciktim değer düşük çünkü ilişkiden 12. Gün bu değerle öğrendim
Bizimde ilk denememiz, İlişki sonrası 1 hafta boyunca kramplarım oldu gece uykudan uyandıran çok yoğun akıntım var yumurtlamadan beri kesilmeyen. İlişki sonrası 5-6. Günde kan vermiştim çok erkendi zaten negatif çıkmıştı. Ara ara idrarda baktım negatifti. Hep düzenli gününde olurum ama şuan adet gecikmesinin 4. Günündeyim. 2 gün öncede erken gebelik testi negatifti tekrar yapmak istemiyorum. Hiç umudum yok ama gecikmesine anlam veremiyorum.
Benim testime bakabildinmi sende çok çok silik bişey gordunmy acaba birde belirtiler başladimi sende
Son durumunuz nedir

Hamileyim cnm ilerlemek iyi yarın tekrar beta vereceğim

Vallahi en son cuma günü test yaptım negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım bugün 10 gün oldu hiçbir adet belirtisi hâlâ yok çok anlam veremedim kan tahlili de yaptiramadim çalışıyorum çok erken gidiyorum ise carsamba günü bı gidip kan testi vereyim en iyisi bekliyorum gelecek gibi değil

Merhaba labaquiki yaptığınızda yumurtlamanın kaçıncı günüydü de negatif gördünüz ben de negatif sonuç aldım da

Merhaba labaquiki yaptığınızda yumurtlamanın kaçıncı günüydü de negatif gördünüz ben de negatif sonuç aldım da
Canım takip yapmadım bu ay elimde testim vardı biraz regl 10 gün kala koyu çıktı ben gebelik sandim gebelik testi negatifdi yeni ovulasyon sipariş etmiştim 23 ünde bitti elindeki 25 i silikti 23 son iliskimdi regl 3 gün geçtikti 3 gün silik çizgiler çıktı en son albi marka ile yaptım silikti çizgi kan verdim 10 ile öğrendim hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…