A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #21 Meraklihatunnn .!.: Katılıyorum sana. Ben bi de pko luyum. Nasip kısmet artık ben yarin kan vermeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ben de pkoluyum canım.. artık tüp bebek tedavisine yönelicem ben.. diğer türlü olmuyor çünkü bizim
Meraklihatunnn .!.: Katılıyorum sana. Ben bi de pko luyum. Nasip kısmet artık ben yarin kan vermeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ben de pkoluyum canım.. artık tüp bebek tedavisine yönelicem ben.. diğer türlü olmuyor çünkü bizim
M Meraklihatunnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2021 1.029 1.019 63 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #22 Ayslllm .!.: Ben de pkoluyum canım.. artık tüp bebek tedavisine yönelicem ben.. diğer türlü olmuyor çünkü bizim Genişletmek için tıkla... Bunu kabullenemiyorum hala pko lu olup gebe olan insanlar var cevremde inşallah bizde onlardan biri oluruz
Ayslllm .!.: Ben de pkoluyum canım.. artık tüp bebek tedavisine yönelicem ben.. diğer türlü olmuyor çünkü bizim Genişletmek için tıkla... Bunu kabullenemiyorum hala pko lu olup gebe olan insanlar var cevremde inşallah bizde onlardan biri oluruz
S sebnembeen Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2021 1.391 1.475 48 34 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #23 Ayslllm .!.: 10 gün dubhaston kullan dedi .. hani tam adet olacakmış gibiydim az az geliyordu 3 gün kullandım ilacı şimdi yine kesildi gelmiyor.. Genişletmek için tıkla... Allah Allah neden acaba
Ayslllm .!.: 10 gün dubhaston kullan dedi .. hani tam adet olacakmış gibiydim az az geliyordu 3 gün kullandım ilacı şimdi yine kesildi gelmiyor.. Genişletmek için tıkla... Allah Allah neden acaba
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #24 Meraklihatunnn .!.: Bunu kabullenemiyorum hala pko lu olup gebe olan insanlar var cevremde inşallah bizde onlardan biri oluruz Genişletmek için tıkla... Evet benim ilk gebeliğim doğal yollarla olmuştu hiç bu kadar uğraşmamıştım olsun diye ..
Meraklihatunnn .!.: Bunu kabullenemiyorum hala pko lu olup gebe olan insanlar var cevremde inşallah bizde onlardan biri oluruz Genişletmek için tıkla... Evet benim ilk gebeliğim doğal yollarla olmuştu hiç bu kadar uğraşmamıştım olsun diye ..
A Ayslllm Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 425 149 18 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #25 Bilmiyorum şimdi de çamur gibi geliyor anlamadım gitti sebnembeen .!.: Allah Allah neden acaba Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorum şimdi de çamur gibi geliyor anlamadım gitti sebnembeen .!.: Allah Allah neden acaba Genişletmek için tıkla...
M Meraklihatunnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2021 1.029 1.019 63 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #26 Kızlar reglim gecikeli 9 gün oldu. Beta hcg 23.5 çıktı çok mu düşük
S sebnembeen Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2021 1.391 1.475 48 34 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #27 Ayslllm .!.: Bilmiyorum şimdi de çamur gibi geliyor anlamadım gitti Genişletmek için tıkla... Farklı bi doktora mı gitseniz
Ayslllm .!.: Bilmiyorum şimdi de çamur gibi geliyor anlamadım gitti Genişletmek için tıkla... Farklı bi doktora mı gitseniz
Z Zorrrrr Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2 0 1 28 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayslllm #28 Meraklihatunnn .!.: Yaptim da negatif çıktı. Şimdi adet olacak gibi belim ağrıyor inşallah olmam ya çok umutlandım Genişletmek için tıkla... Ben test yapmaya korkuyorum pozitif çıkar diye bende sipiral var adetim 10 gün gecikti ve adet sancısı gibi ağrılarım var arada bi de kahverengi aktıntım oluyor bebeğim daha küçük o yüzden korkuyorum
Meraklihatunnn .!.: Yaptim da negatif çıktı. Şimdi adet olacak gibi belim ağrıyor inşallah olmam ya çok umutlandım Genişletmek için tıkla... Ben test yapmaya korkuyorum pozitif çıkar diye bende sipiral var adetim 10 gün gecikti ve adet sancısı gibi ağrılarım var arada bi de kahverengi aktıntım oluyor bebeğim daha küçük o yüzden korkuyorum