Evet yumurtlamaya gore oyle. Ama ben 2 haziran adet gunum du ve gelmedi cnku her 26 inci gun sasirtmadan gelir. 3 haziran da ovu oldu olmasi gerektigi gun 19 mayisti yani döngum sasti. Tabi ovu ye gore adetim 17 haziran gelmesi lazim ama yine de bnim adet olacagim gun olmadim adet. Sizce rahim kalinlasmasi gebelige hazirlaniyormu demek? Doktor hic birsy demedi hatta sag kasinda yumirta var dedi3 haziranda ovulasyon testi pik yaptıysa adet gününüz de yaklaşık 14 gün sonra olmalı, eğer bir sağlık sorununuz yoksa. Adet gecikmesi olmamış ki daha. Adet gecikmeniz olsun bence ondan sonra test yapın. Ben de bir zamanlar öyle erken test yapmıştım negatif çıkmıştı ama sonra adetim gecikince pozitif oldu
Bu konu ile ilgili pek bir bilgim yok, internette "Rahim duvarı kalınlaşması adet düzensizliği veya yoğun adet kanaması gibi belirtilere neden olur." Diye bir bilgi var. Ancak zaten her ay gördüğümüz regl döngüsü rahim iç dokusunu biraz daha kalınlaştırır ve gebeliğe hazırlar, gebelik olmazsa adet kanaması ile bu doku atılır. Kesin net bir şey denemez, doktor da büyük ihtimalle o yüzden bir şey dememiştir. İnşallah gönlünüzce olur.Evet yumurtlamaya gore oyle. Ama ben 2 haziran adet gunum du ve gelmedi cnku her 26 inci gun sasirtmadan gelir. 3 haziran da ovu oldu olmasi gerektigi gun 19 mayisti yani döngum sasti. Tabi ovu ye gore adetim 17 haziran gelmesi lazim ama yine de bnim adet olacagim gun olmadim adet. Sizce rahim kalinlasmasi gebelige hazirlaniyormu demek? Doktor hic birsy demedi hatta sag kasinda yumirta var dedi
Anladim tesekur ederimBu konu ile ilgili pek bir bilgim yok, internette "Rahim duvarı kalınlaşması adet düzensizliği veya yoğun adet kanaması gibi belirtilere neden olur." Diye bir bilgi var. Ancak zaten her ay gördüğümüz regl döngüsü rahim iç dokusunu biraz daha kalınlaştırır ve gebeliğe hazırlar, gebelik olmazsa adet kanaması ile bu doku atılır. Kesin net bir şey denemez, doktor da büyük ihtimalle o yüzden bir şey dememiştir. İnşallah gönlünüzce olur.
Bugünlerde tekrar test yaptırın bence , Allah gönlünüze göre versin. Yerleşme olmuş olabilir. Benim de adet dönemime denk geldi yerleşme ama kan gelmediselam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi
Merhaba, test yaptınız mı tekrarAmin inşallah siz de bilgi verin durumunuzdan kolay bir gebelik diliyorum
gecikmemin 8. günü sonuc 5 çıktıBugünlerde tekrar test yaptırın bence , Allah gönlünüze göre versin. Yerleşme olmuş olabilir. Benim de adet dönemime denk geldi yerleşme ama kan gelmedi
Regl oldum canımMerhaba, test yaptınız mı tekrar
Hayırlısı olsun, dilerim en güzel şekilde en doğru anda gelsinRegl oldum canım
Artışı takip edin lütfenKızlar merhaba 12 haziran da adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim 330 çıktı değer normal mi iyi mi yani biraz paniğim ben
Kötü bir değer değil neden öyle düşündünüzKızlar merhaba 12 haziran da adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim 330 çıktı değer normal mi iyi mi yani biraz paniğim ben
779 2 gün önce bugunde 1379 çıktıArtışı takip edin lütfen
Güzel bir değer bence, doktorunuz ne dedi779 2 gün önce bugunde 1379 çıktı
Benim adetim den 15 gün geçti değerim 507 çıktı normalmi geç dölenme olabilir miKızlar merhaba 12 haziran da adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim 330 çıktı değer normal mi iyi mi yani biraz paniğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?