- 29 Aralık 2024
- 950
- 416
- 18
Evet testler hep öyle pozitif veriyi umut kiriciBen de çok üzüldüm kan verince testler pozitifti kan negatif. Ama sonra dedim ki neden geç döllenme olmasın. Yaşınız kaç bu arada ben de 27 yaşındayım 10 aydır deniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet testler hep öyle pozitif veriyi umut kiriciBen de çok üzüldüm kan verince testler pozitifti kan negatif. Ama sonra dedim ki neden geç döllenme olmasın. Yaşınız kaç bu arada ben de 27 yaşındayım 10 aydır deniyorum
Bekle bekle ben gecikmenin 7. gününde salı günü kan vericem haber veririm olursa sana da dua edicem sözŞuanlık düşünmüyorum ya çünkü az evvel negatifi gördüm dayanamadım ağladım bir de kesinleşse sanırım daha çok kırılırım o yüzden biraz daha bekleyeceğim
Maalesef. Bir de prodoctordu. Ve 3 tanesi silikti sözle görünür biçimde sanki değerim 50-60 mış gibi silikti. Zaten bir daha komple koyu çıkmadıkça inanmamEvet testler hep öyle pozitif veriyi umut kirici
Allah razı olsun sizden de böyle iyi insanların varlığını ve yalnız olmadığımı bilmek gerçekten çok iyi hissettiriyor ben de sizin için dua edicem bizim gibi evlat isteyen kim varsa tez zamanda kucağı dolsun inşallahBekle bekle ben gecikmenin 7. gününde salı günü kan vericem haber veririm olursa sana da dua edicem söz
Tesekkur ederimmAllah razı olsun sizden de böyle iyi insanların varlığını ve yalnız olmadığımı bilmek gerçekten çok iyi hissettiriyor ben de sizin için dua edicem bizim gibi evlat isteyen kim varsa tez zamanda kucağı dolsun inşallah![]()
Durumunuz nedirTesekkur ederimm
ovülasyon testi alsanıza tam öğrenırsınız en azından kaçmazYok hayır kan vermedim ama az evvel test yaptım negatifti 6 aydır da deniyoruz doktora göründüm hem vajinal hem normal ultrason baltı sadece normal bi süre bu dedi ve tam bir ay deneyim yumurtlama kaçıyordur dedi bu ay öyle yaptık biz de o yüzden gecikince umutlandım ama negatif çıkınca tüm umudum kırıldı
Onu aslında düşündüm ama stres olursam daha fazla diye almıyordum ama bu ay alıcam sanırım böyle de psikolojim bozuluyor zaten akdkskfovülasyon testi alsanıza tam öğrenırsınız en azından kaçmaz
Eczanelerde bulabilirim herhalde dimi siz hiç kullandınız mı önerebileceğiniz bi marka var mıovülasyon testi alsanıza tam öğrenırsınız en azından kaçmaz
bişey olmazz kzuum yaOnu aslında düşündüm ama stres olursam daha fazla diye almıyordum ama bu ay alıcam sanırım böyle de psikolojim bozuluyor zaten akdkskf
trendyoldan aldım ben canım Labaquick markaEczanelerde bulabilirim herhalde dimi siz hiç kullandınız mı önerebileceğiniz bi marka var mı
Faydası oldu mu peki size 6 ay oldu bu ayla bizim ve durmadan içimi bi korku sarıyobişey olmazz kzuum ya
trendyoldan aldım ben
valla ben henuz kullanmadım yumurtlama tarihini tutturman için evet önemliFaydası oldu mu peki size 6 ay oldu bu ayla bizim ve durmadan içimi bi korku sarıyo
Bu ay ben de bi deniyim olmadı ne kaybederim zaten bu ay da olmazsa doktora görünücez bi teşekkür ederim umarım iyi gelir hepimizevalla ben henuz kullanmadım yumurtlama tarihini tutturman için evet önemli
Ne durumdasınnnTesekkur ederimm