Adet gecikmesi ve Düşük B-hcg degeri???

Missy_Cat

Karanlikta yanabilirim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
2.142
368
398
Gunaydin herkese
Banada yorum yapan biri olursa coook mutlu olurum zira kafayi uzereyim tam anlamiyla
S,a,t 12 mart
Bat 9 nisan
İlk beta hcg 14 nisan ( yani adet geceli 6 gun olmus 34.7 cikti

İkinci beta hcg 16 nisanda 70.3 cikti gecikme 8 gunken yani

Simdi aklimin almadigi adet bukadar gecikmisken bu degerler cook cook dusuk degilmi?
Bi onceki hamileligimde adete 6 gun varken 140 fln cikmisti cunku

Akinti yada lekelenmede yok ben kimyasal,boş yada dis gebelik diye dusunuyorum sizler ne diyorsunuz durum garip değilmi ?

Geç döllenme olabilir benim gebeligimdede geç dollenmeydi değer giderek yukseliyorsa diş gebelik degildir Allahik sağlık versin insallah

Öylede yinede hcg degerini geriye dogru hesaplasam adetin basina yada 2 gun kalaya fln denk geliyor sanki
Yarin doktora gidicem sonucu yazarim yine ayni durumu yasayan birine misal olur enaxindan

Dun tekrar hcg bakildi 677 cikti doktor aslinda artis guzel ama gecikme gunune gore daha yuksek olmali diyor sali sabahi tekrar hcg yapilip ultrasonla bakilacak ya cook gec dollenme cunku netedeyse adet gunune denk geliyor, yada gelişmeyn gebelik fln dedi bakalim sali gunu belli olur gidisat

Ben de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim

2 gun arayla takip edilir degerler ama hamilelik var gözüküyor suan

Cok tesekkur ederim canim. Bakalim yarin test icin giderim. Testin sonucu ne olmasi lazim?

2 gün arayla 2ye katlanması gerekir. yani 14 15 olcak 2 gün sonra 30 2 gün sonra 60 hatta daha fazla böyle düzenli artış varsa cok iyi

2 gün arayla 2ye katlanması gerekir. yani 14 15 olcak 2 gün sonra 30 2 gün sonra 60 hatta daha fazla böyle düzenli artış varsa cok iyi

Yarin tahlile gitcem bu dediginiz degerler cikarsa yani yarin 15 cikti diyelim takibe devam mi etmeliyim?

Yarin tahlile gitcem bu dediginiz degerler cikarsa yani yarin 15 cikti diyelim takibe devam mi etmeliyim?

tabi sürekli takip etmen gerekir düşük cıkıarsa düşük yapıyosun demek olur.. kanaman vs olmazsa 3 4 gün bekle sonra ölçtür birdaha. doktor yorumlar zaten

tabi sürekli takip etmen gerekir düşük cıkıarsa düşük yapıyosun demek olur.. kanaman vs olmazsa 3 4 gün bekle sonra ölçtür birdaha. doktor yorumlar zaten

Cok tesekkur ederim. Hayirlisiyla bi kesinlesseydi ne sevinebiliyorsun ne uzulebiliyorsun

Beklenen adet tarihim 9 nisandi
6 gun gecikince hcg tahlili yaptirdim 34.7 cikti,8 gunluk gecikmede 74 cikti ve doktor saglikli bir sekilde yukseldigini söyledi..
Bir baska doktor kontrolunde hcg degerinin takibine devam ettim 14 gunluk gecikmede 677 ve 18 gun olunca deger 1329.87 cikinca bu doktor saglikli bir yukselme degil takip icin universiteye sevk etti dis gebelik yada baska bir sorun olabilir diyerek..
İlk doktora danismak istedim oda ksinlikle saglikli bir gebelik oldugunda israr etti ve gitmeme gerek olmadiğiniolmadiğini soyledi
Vajinal ultrasonla rahim icinde kese gozuktu neyseki ama kalp atisi yada kese dolumu belli degil daha kac haftalik oldugumu bile bilmiyorum
Bu arada ilk haftalarda bas donmelerim coktu artik hicbir belirtim yok
adet gecikmesine gore bu dwger cok dusuk ve ikinci dojtorun soylediklerimantikli geliyor bana

Beklenen adet tarihim 9 nisandi
6 gun gecikince hcg tahlili yaptirdim 34.7 cikti,8 gunluk gecikmede 74 cikti ve doktor saglikli bir sekilde yukseldigini söyledi..
Bir baska doktor kontrolunde hcg degerinin takibine devam ettim 14 gunluk gecikmede 677 ve 18 gun olunca deger 1329.87 cikinca bu doktor saglikli bir yukselme degil takip icin universiteye sevk etti dis gebelik yada baska bir sorun olabilir diyerek..
İlk doktora danismak istedim oda ksinlikle saglikli bir gebelik oldugunda israr etti ve gitmeme gerek olmadiğiniolmadiğini soyledi
Vajinal ultrasonla rahim icinde kese gozuktu neyseki ama kalp atisi yada kese dolumu belli degil daha kac haftalik oldugumu bile bilmiyorum
Bu arada ilk haftalarda bas donmelerim coktu artik hicbir belirtim yok
adet gecikmesine gore bu dwger cok dusuk ve ikinci dojtorun soylediklerimantikli geliyor bana
Benim de gec döllenme olmustu vajinal ancak gözüktü kese karindan gözükmesi gerektigi halde o haftada. Bozulmus gebelik falan demisti doktor. Bozuk gebelik su an uyumaya calisiyor :)

Benim de gec döllenme olmustu vajinal ancak gözüktü kese karindan gözükmesi gerektigi halde o haftada. Bozulmus gebelik falan demisti doktor. Bozuk gebelik su an uyumaya calisiyor :)
Valla kafam oldu bi milyon biri ℅100 saglikli biri ℅100 sagliksiz git universitete baksinlar
Sizin kizinizmi var peki genelde kiz oluyor gec gorulenler diyorlar?

Back
X