Adet gecikmesi ve Düşük B-hcg degeri???

Valla kafam oldu bi milyon biri ℅100 saglikli biri ℅100 sagliksiz git universitete baksinlar
Sizin kizinizmi var peki genelde kiz oluyor gec gorulenler diyorlar?
Erkek :) kimyasal veya dis gebelik olsa vajinal dahi görünmez kese. Bence gidişat saglikli :)

Erkek :) kimyasal veya dis gebelik olsa vajinal dahi görünmez kese. Bence gidişat saglikli :)
Onlari eledik neyseki Doktor yavas yukseldigi icin gelismeyen gebelik olabilir fln dedi kalp atisi duyulmadan hamileyim diyemicem heralde

Bence gebeliğinzaten sağlıklı. Çünkü belli ki geç döllenme olms. Sabırla bekleyin ve bize de haber verin. Insallah hayırlı haberlerle gel

Bence gebeliğinzaten sağlıklı. Çünkü belli ki geç döllenme olms. Sabırla bekleyin ve bize de haber verin. Insallah hayırlı haberlerle gel
Hcg degeri yeterli olarak yukselse gec yumurtlamadir deyip anlayacagim ama 2000-2600 olmasi gerekirdi dedi 2. Gittigim doktor 1329 cikinca
Bakalim nasipte ne varsa artik yazarim mutlaka ibs

Konunun sonunu yazayim dedim catsamba gunu baslayan lekelenme cumartesi kanamaya donustu ve dun muayenede dusuk yapmaya basladigim goruldu ve kurtaj oldum carsamba günküuayenede 8 hafta omasi gerekirken 6 haftalik cikmisti bastan beri saglikli bi gebelik degoldi yani nasip böyleymis
Okudugum konularda hep yarim birakilmisti insan merak ediyor bende sonuc bu yani herkese saglikli gunler

Konunun sonunu yazayim dedim catsamba gunu baslayan lekelenme cumartesi kanamaya donustu ve dun muayenede dusuk yapmaya basladigim goruldu ve kurtaj oldum carsamba günküuayenede 8 hafta omasi gerekirken 6 haftalik cikmisti bastan beri saglikli bi gebelik degoldi yani nasip böyleymis
Okudugum konularda hep yarim birakilmisti insan merak ediyor bende sonuc bu yani herkese saglikli gunler

Çok geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşur sonra gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Çok geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşur sonra gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Cok tsk ederim cnm bidaha hamilelik dusunmedigim icin ayni anda tup ligasyonuda yaptirdim 2 cocugum var zaten Allah onlara uzun omurler versin
Ve bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin ins

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm
üzerinden 4 yıl gibi bir süre geçmiş ama ben de yazmak istedim benim de adetim 4 gün geçti ve hcg 23 çıktı sizinkiyle aynı. sizin nasıl neticelendi durumunuz

Back
X