Adet gecikmesi ve kese

elifcan1570

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
87
30
18
29
Merhaba kızlar. Adet gecikmenizden ortalama kaç gün sonra doktor keseyi gördü. Üstten muayene de mi gördü alttan muayene de mi . Yaşadıklarınızı paylasırsanız çok sevinirim

Merhaba kızlar. Adet gecikmenizden ortalama kaç gün sonra doktor keseyi gördü. Üstten muayene de mi gördü alttan muayene de mi . Yaşadıklarınızı paylasırsanız çok sevinirim
Beklenen adet tarihim 11 subatti 20 Şubat'ta gordu ama çok minikti. En az 10 gün bekleyin. Karından bakarak

ben de beklenen adet tarihinden bir hafta sonra gittim karından görmüştü keseyi ama cok kücüktü 5+0 dı

Adet gecikmemden 2 hafta sonra gittim ben doktora. Erken gitmemek lazım

ben kilolu oldugum için uzun süre karından görünmedi.hatta bebek yok bile dediler.

Evet aslında iyi bisey değil insanın psikolojisi bozuluyor . Fakat adet gecikmemden 8 gün geçmesine rağmen doktor keseyi goremedi ve beta değerim 8 gün gecikmeye rağmen düşük 230 . O yüzden çok tedirgin oluyorum bugün tekrar baktiracagım
Bilmiyorum ben sadece beklenen adet tarihinde olcturdum bir daha da olcturmedim burda sürekli olcturenleri görünce şok oluyorum

ben de beklenen adet tarihinden bir hafta sonra gittim karından görmüştü keseyi ama cok kücüktü 5+0 dı
Hay maşallah benim
Hay maşallah bende adet gecikmemden 1 hafta sonra gittim keseyi goremedi ayrıca beta değerim 230 . Sizin 2800 bu farklılık neyden kaynaklanıyor acaba düşünmeden edemiyorum

Adet gecikmesinden tam iki hafta sonra gittim keseyi gördük.

Hay maşallah benim

Hay maşallah bende adet gecikmemden 1 hafta sonra gittim keseyi goremedi ayrıca beta değerim 230 . Sizin 2800 bu farklılık neyden kaynaklanıyor acaba düşünmeden edemiyorum
adetime bir gün vardı ilk kan testini yapmıştım 132 cıkmıstı sonra iki gün arayla 274 sonraki 710 cıkmıstı kesenin göründüğü gün de doktor 2800lerde demişti

Baktirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…