- 6 Mart 2023
- 87
- 30
- 18
- 29
- Konu Sahibi elifcan1570
-
Beklenen adet tarihim 11 subatti 20 Şubat'ta gordu ama çok minikti. En az 10 gün bekleyin. Karından bakarakMerhaba kızlar. Adet gecikmenizden ortalama kaç gün sonra doktor keseyi gördü. Üstten muayene de mi gördü alttan muayene de mi . Yaşadıklarınızı paylasırsanız çok sevinirim
9 gün sonra görmüşsünüz sanırım. Beta değeriniz kaçtı acaba kese göründüğünde?Beklenen adet tarihim 11 subatti 20 Şubat'ta gordu ama çok minikti. En az 10 gün bekleyin. Karından 99 g
Kese göründüğünde beta değeriniz kaçtı acaba?ben de beklenen adet tarihinden bir hafta sonra gittim karından görmüştü keseyi ama cok kücüktü 5+0 dı
2800 düKese göründüğünde beta değeriniz kaçtı acaba?
ben kilolu oldugum için uzun süre karından görünmedi.hatta bebek yok bile dediler.Merhaba kızlar. Adet gecikmenizden ortalama kaç gün sonra doktor keseyi gördü. Üstten muayene de mi gördü alttan muayene de mi . Yaşadıklarınızı paylasırsanız çok sevinirim
Bilmiyorum ben sadece beklenen adet tarihinde olcturdum bir daha da olcturmedim burda sürekli olcturenleri görünce şok oluyorum9 gün sonra görmüşsünüz sanırım. Beta değeriniz kaçtı acaba kese göründüğünde?
Bilmiyorum ben sadece beklenen adet tarihinde olcturdum bir daha da olcturmedim burda sürekli olcturenleri görünce şok oluyorum
Hay maşallah benimben de beklenen adet tarihinden bir hafta sonra gittim karından görmüştü keseyi ama cok kücüktü 5+0 dı
Hay maşallah2800 dü
Darısı banaAdet gecikmesinden tam iki hafta sonra gittim keseyi gördük.
adetime bir gün vardı ilk kan testini yapmıştım 132 cıkmıstı sonra iki gün arayla 274 sonraki 710 cıkmıstı kesenin göründüğü gün de doktor 2800lerde demiştiHay maşallah benim
Hay maşallahbende adet gecikmemden 1 hafta sonra gittim keseyi goremedi ayrıca beta değerim 230 . Sizin 2800 bu farklılık neyden kaynaklanıyor acaba düşünmeden edemiyorum
Baktirdiniz miEvet aslında iyi bisey değil insanın psikolojisi bozuluyor . Fakat adet gecikmemden 8 gün geçmesine rağmen doktor keseyi goremedi ve beta değerim 8 gün gecikmeye rağmen düşük 230 . O yüzden çok tedirgin oluyorum bugün tekrar baktiracagım
Evet baktırdım 741 e yukselmis çarşamba baktirmistim cumaya 1000 i geçer herhalde ve artık inşallah keseyi görebilirim çünkü adet gecikmemin 11. Günü oluyorBaktirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?