- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.130
- 133
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canim öncelikle kan testi yaptır Allahın izni ile o da pozitif çıkacak inşallah.Ne diceğimi bilemiyorum. Çok çok teşekkür ederim. Şuan ne yapmam lazım bilmiyorum
Çıkar canım çıkar hem de baya yüksek bir değer çıkar. 1000 e yaklaşır normal teste eğerSağolasın. Kanda da çıkar inşallah. Hemen iki çizgi belirdi gerçi ama. Kana gitmedim henüz
Çok teşekkür ederim.Canim öncelikle kan testi yaptır Allahın izni ile o da pozitif çıkacak inşallah.
2 gun sonra tekrarlarsın ki değerin yükselmesine bakarsın.
Kese vajinal yoldan 1500-2000 arasinda görünüyor genelde karından 5000lerde olması gerekiyor.
Folik asit kullanmıyorsan folikasite başlaman gerekiyor.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olacak inşallah.
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Yarın ölçtürcem inş.Çıkar canım çıkar hem de baya yüksek bir değer çıkar. 1000 e yaklaşır normal teste eğer
Bugün kan testi yapıldı. 394 çıktı. Gebelik onaylandı..Canım Rabbimin en güzel emaneti ve hediyesi artık seninle inşallah, cok sevindim gözlerim doldu inan ki.
Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirip kucağına almak nasip etsin inşallah.
Nasil sevindim, mutlu oldum anlatamam sana gözün aydın olsun
Test yaptırdım 394 çıktı canım.İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Yarın ölçtürcem inş.
394 çıktı kanda bugünÇıkar canım çıkar hem de baya yüksek bir değer çıkar. 1000 e yaklaşır normal teste eğer
Cok şükür tatlım, tekrar tekrar gözün aydin Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah mucizene.Bugün kan testi yapıldı. 394 çıktı. Gebelik onaylandı..
Sagolasın. 25 mart batım. Düşük mü değer?Cok şükür tatlım, tekrar tekrar gözün aydin Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah mucizene.
Yok canım gayet iyi Allah'ın izni ile. Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah herşey sakın aklına kötü birşey getirme.Sagolasın. 25 mart batım. Düşük mü değer?
Maşallah değerin gayet güzel şimdi sırada kese kalp atışı var. Heyecanlı günler seni bekliyor canım tadını çıkar.394 çıktı kanda bugün
Adetin gecti mi adetliyken mi çıktı canim.Hastaligim 4. Günü test yaptim sizce ?
4 gün geçti canimAdetin gecti mi adetliyken mi çıktı canim.
Hayırlı olsun canim, bariz belli cift çizgin. Rabbim hayırla ve sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.4 gün geçti canim
Testte yanlışlık olmaz sanırım Çünkü bayağı belirgin cizgiler. Kan testi yaptırıp netleştirir canım.Allah razi olsun gerçekten mi çok heyecanliyim acaba diyorum insallah ole olur. Çok Saoll
Ewet canm gidip şimdi werdim kanı bekliyorummTestte yanlışlık olmaz sanırım Çünkü bayağı belirgin cizgiler. Kan testi yaptırıp netleştirir canım.
Güzel bir değer çıksın insallah canim, buraya da yazarsın.Ewet canm gidip şimdi werdim kanı bekliyorumm
İnsallah canm yazarimGüzel bir değer çıksın insallah canim, buraya da yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?