Adet gecikmesi ve ovulasyon testi

yasamayadeger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
8
0
1
28
Merhaba, adetim programa göre 26 gun gecikmis durumda.. hic böyle olmazdi ve hic belirtim yok ne adet ne hamilelik agri sizim hic yok. bugun test yaptim negativ, ovulasyonda yapiyim dedim o pozitiv cikti. Böyle bir durumda ne yapmaliyim devam mi etmeliyim?

Olmanız gereken zamandan sonra 26 gün geçmişse eğer şimdiye kadar testte çıkardı diye düşünüyorum doktora gidin başka sorun olabilir

Olmanız gereken zamandan sonra 26 gün geçmişse eğer şimdiye kadar testte çıkardı diye düşünüyorum doktora gidin başka sorun olabilir
Ben yurtidisinda kaliyorum, doktoru aradigimda 3 aylik bir gecikme mevcutsa bakabileceklerini söyluyorlar.. enfeksiyon testi yaptilar birsey cikmadi, ama degerlerim 1 önce normal cikmisti hic bir sorun yoktu.

Ben yurtidisinda kaliyorum, doktoru aradigimda 3 aylik bir gecikme mevcutsa bakabileceklerini söyluyorlar.. enfeksiyon testi yaptilar birsey cikmadi, ama degerlerim 1 önce normal cikmisti hic bir sorun yoktu.
Ozaman mevsimsel yada stres kaynaklı da olabilir 3 çocuğum var 3unde de 6gun gecikme olunca test yapıp öğrenmiştim hemen çıkmıştı. Şuan benimde normalde en geç 28 günde bir olurum ama genelde 22yada 24 gün içinde olduğum için şuan 25. Gün yinede stresten test yaptım ama negatif zaten ilişki üzerinden mesela benim 22gun geçti herkes 10.gunde öğreniyor bile benim stresten kaynaklı gelmiyor sanırım çünkü istemiyorum sizde belki istediğiniz için stres yapıp gelmiyor olabilir son adet tarihiniz nedir

Bu ay bi stresimde yoktu, daha önce stres yapiyordum ama bu ay hic yapmadim. 10 majis adet tarihimdi.

10 mayısta olmanız gerekiyordu ve olmadınız? Gebelik yoksa söktürücü kullanabilirsiniz
Burada onu vermiyorlar, 3 ay bekletiyorlar.. papatya cayi ictim ve adet getirici egzersizler yaptim ama hala birsey yok, sadece beyaz seffaf gibi bir akinti var.

Bu arada ben bu gunleri degerlendireyim mi bilmiyorum ki ilk defa bir ay adet olmadan gecti, yumurtlama testide positiv anlamadim ki

gec yumurtlamış olabilirsiniz. bence teste devam edin
gec yumurtlamış olabilirsiniz. bence teste devam edin
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım sat 5 Mayıs benim hesaplamama göre 9 gün geçti ve hala regli olmadım. Kasık bel göğüs ağrısı yaşıyorum günlerdir 2 kere kan testi verdim 0.26 0.100 çıktı yani negatif kaset test yapıyorum günlerdir negatif çıkıyor Ovulasyon testi yapıyorum iki çizgi çıkıyor aranızda bu durumu yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Sat 5 Mayıs bitiş 10 Mayıs 18-19 birliktelik oldu ve 28 Mayıs adetime 8 gün kala varla yok arası bir kahverengi leke geldi anlık olarak çok ağrım vardı adet sancısı gibi birdaha leke gelmedi ve adetim 9 gün gecikti

Benim de bu ay öyle oldu delirecem adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…