Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve ovülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Kızlar regl gecikmesinin 1.-2 . Günü ovülasyon testi git gide koyulaşmış mı ben mi öyle görüyorum . Elimde tuttuğum 1. Gün . Diğeri 2

Eklentiler

• IMG_1684.webp
    IMG_1684.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1695.webp
    IMG_1695.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 39
Neden direkt gebelik testi yapmıyorsun ki ovulasyonla uğraşıyorsun koyulaşma takip ediyorsun falan.
Adetin de gecikmiş madem varsa çıkar zaten erken gebelik testi yapsan.

Neden direkt gebelik testi yapmıyorsun ki ovulasyonla uğraşıyorsun koyulaşma takip ediyorsun falan.
Adetin de gecikmiş madem varsa çıkar zaten erken gebelik testi yapsan.
Dün erken gebelik yaptım bu sabah keser test vardı elimde ama çıkmadı normalde böyle koyu görmüyordum burda bi kadın regl gününden itibaren koyulaştıgını gördüğünü ve hamile olduğunu görmüştüm ay ne bileyi bir Umut herhalde 🫠

Dün erken gebelik yaptım bu sabah keser test vardı elimde ama çıkmadı normalde böyle koyu görmüyordum burda bi kadın regl gününden itibaren koyulaştıgını gördüğünü ve hamile olduğunu görmüştüm ay ne bileyi bir Umut herhalde 🫠
Canım gidip kan ver bence varsa gebelik çıkar. Bu şekilde hamilelik öğrenen var evet ama yanlışta cikabiliyormus

Gebelik olabilir çünkü bütün hamilelrtin hep koyu çıkıyor ben tersini duydum ama görmedim hatta merakta ediyorum gebe olup ovalüsyon koyu çıkmayan var mı bence yok benim diğer gebelik kayıplarımda da hep ovalüsyonla anlamıştım

Gebelik olabilir çünkü bütün hamilelrtin hep koyu çıkıyor ben tersini duydum ama görmedim hatta merakta ediyorum gebe olup ovalüsyon koyu çıkmayan var mı bence yok benim diğer gebelik kayıplarımda da hep ovalüsyonla anlamıştım
Bugün de düne göre daha pikti. Bakalım yarın nasıl çıkacak testlerim negatif ama

Back
X